Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Ρομαντική απόδραση στην Σαντορίνη με την ωραιότερη παρέα

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Ρομαντική απόδραση στην Σαντορίνη με την ωραιότερη παρέα

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Νότιο Αιγαίο μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Ξέγνοιαστες στιγμές περνούν εδώ και λίγα 24ωρα η Ήβη Αδάμου και ο σύντροφός της, Μιχάλης Κουινέλης. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Σαντορίνη μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και την Λελέ Γκόφα, με τους οποίους διατηρούν άριστες σχέσεις.

Οι δυο κριτές του X-Factor και τα κορίτσια τους και δείπνησαν όλοι μαζί σε εστιατόριο της περιοχής. Η Ήβη Αδάμου έδειχνε ενθουσιασμένη με την έξοδό τους και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει Ιnstagram-stories. Λίγο αργότερα τα ερωτευμένα ζευγάρια έκαναν βόλτες στα μαγευτικά στενά της Σαντορίνης και έδειχναν να περνούν υπέροχα.

Η νεαρή τραγουδίστρια μοιράστηκε μαζί μας αρκετά «story» κατά τη διάρκεια του δείπνου τους. Μπορεί για εμάς τα Instagram-stories να αποτελούν συνήθεια δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο για τον Μιχάλη Κουινέλη ο οποίος τα ανακάλυψε πολύ πρόσφατα. Ο διάσημος μουσικός μέχρι πρότινος δεν είχε ιδέα πώς να χρησιμοποιεί τις διάφορες ιδιότητες της πλατφόρμας και τώρα που έμαθε δεν διστάζει να δημοσιεύει υλικό στον λογαριασμό του.

Οι διακοπές της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη στην Σαντορίνη

Η Ήβη Αδάμου πόσταρε 2 εντυπωσιακές φωτογραφίες της στο Instagram με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα του νησιού.

«No filter needed…», έγραψε χαρακτηριστικά κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/CfUawYkLWZP

Ρόκκος και Κουινέλης τραγουδούν αγκαλιασμένοι στην Σαντορίνη

Οι δύο τραγουδιστές και συνεργάτες τραγούδησαν αγκαλιασμένοι στα γραφικά στενά του νησιού, με την Ήβη Αδάμου να απαθανατίζει την στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι πως το αγαπημένο παρεάκι απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές του, χαρίζοντάς μας υπέροχα στιγμιότυπα.

Γιατί Κουινέλης και Αδάμου δεν θέλουν να παντρευτούν

«Δεν υπάρχει μπαμπάς στην ηλικία που είμαι εγώ που δεν είναι τρελαμένος με το παιδί του. Δεν είμαι απλά τρελαμένος, είναι ότι καλύτερο και ότι σοφότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με την 'Ηβη είχαμε πάντα γερές βάσεις στη σχέση μας. Δεν μας προέκυψε το παιδί, ήταν συνειδητή επιλογή. Δεν θέλαμε ποτέ να παντρευτούμε με την 'Ηβη. Γιατί αν παντρευόμασταν θα έπρεπε μετά να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Δεν συζητήσαμε ποτέ για γάμο, ούτε πανικοβληθήκαμε όταν έμεινε έγκυος η 'Ηβη. Είπαμε ότι κάποια στιγμή όταν βολέψουν οι συνθήκες να το κάνουμε. Να μπούμε στο...πλάνο του Θεού. Αν και δεν νομίζω να έχουμε φύγει ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο μουσικός σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα.

Πηγή κεντρικής: iviadamou_