Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία του Κικίλια junior στο εξοχικό τους στην Πάτμο

Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία του Κικίλια junior στο εξοχικό τους στην Πάτμο

H παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καθημερινές στιγμές με τον ενάμιση ετών γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της, δεν σταματά να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί του. Η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει γλυκά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Πριν λίγες ώρες η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ποστάροντας μια φωτογραφία του γιου της. Μαμά και γιος βρίσκονται στην Πάτμο, στο «ησυχαστήριο» που διατηρεί η παρουσιάστρια και επισκέπτεται συχνά.

Η τρυφερή αφιέρωση του Βασίλη Κικίλια στη Τζένη Μπαλατσινού για τη γιορτή της μητέρας

H τρυφερή φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Αντώνιου

Η υπερήφανη μαμά απαθανάτισε τον Παναγιώτη Αντώνιο ενώ έπαιζε με τα παιχνίδια του, χωρίς ωστόσο να μας δείξει το πρόσωπό του.

«Happy baby, lucky wardrobe!», έγραψε η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του γιου της. Ο Κικίλιας junior φορά καλοκαιρινό outfit και παίζει ανέμελα με ένα ξύλινο αντικείμενο.

https://www.instagram.com/p/CfYRI_0I_T3

H συγκίνηση του Βασίλη Κικίλια

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό του Πρωινού και, μεταξύ άλλων για την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο.

«Ξυπνάω μία ώρα νωρίτερα το πρωί, πριν πάω στο Υπουργείο και παίζω μία ώρα μαζί του και χαίρομαι. Φυσικά, το βράδυ αν τον προλάβω, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς και η μαμά στα πατώματα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς», ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας.

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν με την Τζένη Μπαλατσινού στον τοκετό, ο Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. «Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία. Γιατί η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου, έχοντας τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι και πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια. Με έκανε να αισθανθώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Αυτές ήταν και οι εικόνες από τους γονείς και την οικογένειά μου», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.

H βάπτιση του Κικίλια junior στην Πάτμο

Τον Ιούλιο του 2021 η Τζένη Μπαλατσινού και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, βάπτισαν τον γιο τους στην Πάτμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και φίλους. Ο Κικίλιας junior έλαβε δύο ονόματα και βαπτίστηκε Παναγιώτης – Αντώνιος. Το ζευγάρι μοιράστηκε αργότερα στιγμιότυπα από την τελετή, στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

vaptisi1.jpg

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram φωτογραφίες από το τραπέζι, τον στολισμό και τις μπομπονιέρες καθώς και μια υπέροχη οικογενειακή λήψη. Το ζευγάρι διοργάνωσε τη βάπτιση σε ένα κτήμα δίπλα στη θάλασσα, ενώ τα χρώματα που επέλεξαν για τη διακόσμηση του τραπεζιού ήταν το μπλε και το άσπρο.

Πηγή κεντρικής: jennybalatsinou