Η 21χρονη Μαρία Βοσκοπούλου μοιάζει με γοργόνα στις νέες φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι

Η 21χρονη Μαρία Βοσκοπούλου μοιάζει με γοργόνα στις νέες φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι
Instagram

Χαλαρές διακοπές σε παραμυθένιο προορισμό. 

Πριν από περίπου έναν χρόνο, στις 19 Ιουλίου του 2021, ο Τόλης Βοσκόπουλος «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. 11 μήνες μετά την απώλεια του σπουδαίου καλλιτέχνη, οι γυναίκες της ζωής του προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους μνημονεύοντάς τον πάντα.

Τόσο η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου, όσο και η κόρη τους Μαρία, υπηρετούν την τέχνη της υποκριτικής και όλο αυτό το διάστημα είχαν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις με τα σίριαλ όπου και συμμετείχαν.

Μαμά και κόρη, είναι ιδιαίτερα ενεργές και στα social media, και εκτός από τη δουλειά τους πολλές φορές προβάλλουν και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και τις στιγμές χαλάρωσης.

https://www.instagram.com/p/Ce10df7rEPJ

Σε αυτό το πλαίσιο, η 21χρονη κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, ανέβασε φωτογραφίες να απολαμβάνει τις διακοπές της σε έναν όμορφο προορισμό τον οποίο ωστόσο δεν αποκάλυψε. Μάλιστα, από τις λεζάντες των πλάνων είναι ξεκάθαρο πως περνάει ποιοτικό χρόνο με καλούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CfXNloYr0N_

Στα στιγμιότυπα, η νεαρή ηθοποιός απεικονίζεται να ποζάρει και με μαύρο μπικίνι με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό το οποίο και απέσπασε εκατοντάδες likes.

Η επιστροφή στην Αθήνα

Στα ακόμα πιο πρόσφατα νέα και μετά από τις σύντομες διακοπές της, η Μαρία Βοσκοπούλου επέστρεψε στη βάση της και μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην συνοδέψει τη μητέρα της στο Α' Νεκροταφείο όπου πήγαν να αφήσουν λουλούδια στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Το συγκινητικό story της Μαρίας Βοσκοπούλου και το μήνυμα για τον μπαμπά της Τόλη Βοσκόπουλο

Στις 19/06 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο γιόρτασαν την Παγκόσμια Γιορτή του Πατέρα και όπως ήταν αναμενόμενο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με ευχές και φωτογραφίες. Αρκετοί celebrities δημοσίευσαν throwback φωτογραφίες με τους μπαμπάδες τους και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους.

Η πρώτη γιορτή του πατέρα χωρίς τον μπαμπά της

Μια από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις που ήταν αυτή της Μαρίας Βοσκοπούλου, κόρης του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου. Η 21χρονη δημοσίευσε σε Instagram-story μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι που περπατά κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε:

«Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

voskopoulou7.jpg

Συγκινεί η Γκερέκου για την επέτειο γάμου: 1η φορά χωρίς τον Τόλη μετά από 25 χρόνια (photos)

Λίγο αργότερα η Μαρία δημοσίευσε ένα ακόμη Instagram-story με μια παλαιότερη φωτογραφία εκείνης και του μπαμπά της. Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένοι και η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Την συγκεκριμένη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει η Άντζελα Γκερέκου, ακριβώς πριν ένα χρόνο.

voskopoulou1.jpg

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο γράφοντας: «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις».