Η topless φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσε την αντίδραση της Βίκυς Καγιά

Η topless φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσε την αντίδραση της Βίκυς Καγιά

H κριτής του GNTM πόζαρε στο Instagram χωρίς ρούχα και «αναστάτωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους.

H Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής του GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Τύπου από την στιγμή που ανακοίνωσε την θέση της στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μοντέλων.

Το διάσημο μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν δίστασε να ποζάρει χωρίς ρούχα, συγκεντρώνοντας αμέτρητα σχόλια κάτω από την νέα της ανάρτηση.

H sexy ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή και το σχόλιο της Βίκυς Καγιά

«Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν business casual», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή.

https://www.instagram.com/p/CfZk4A5r1Yx

Η Βίκυ Καγιά άφησε αμέσως σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της Σοφίας εμφανώς εντυπωσιασμένη γράφοντας: Omg (oh my god), ενώ και ο Γιώργος Καράβας σχολίασε 2 κόκκινες καρδιές κάτω από την ανάρτηση.

Ο Γιώργος Καράβας σε πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της.

5 πρώην παίκτριες του GNTM που θα θέλαμε να δούμε ξανά μπροστά στη νέα επιτροπή

«Θα σας αφήσω με την απορία να σας καίει, αν η καρέκλα της Σοφίας Χατζηπαντελή θα είναι για guest κριτές. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα εξαιρετικό άτομο, και κανένας, μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει κανέναν. Είναι top model. Έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο top στον χώρο», είπε on camera ο Γιώργος Καράβας.

sxolio.jpg

Η στήριξη της Βίκυς Καγιά

Μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί στον Τύπο και στα social media για την νέα κριτή, η Βίκυ Καγιά θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

«Εγώ την πρότεινα, αλλά από το να προτείνω κάποιον, μέχρι να αρέσει στην παραγωγή, είναι μεγάλη υπόθεση. Ωστόσο, τους άρεσε πολύ. Η γυναίκα είναι μια star, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο, της κάνουν αφιερώματα στο CNN κι εμείς εδώ στην Ελλάδα θα τη βγάλουμε σκάρτη; Αν είναι δυνατόν», είπε η Βίκυ Καγιά.

Λίγο αργότερα η Βίκυ Καγιά στήριξε και δημόσια το νεαρό μοντέλο ποζάροντας μαζί της και γράφοντας: «My baby love».

https://www.instagram.com/p/Ce_3tBiKwtf

Πηγή κεντρικής: sophiahadjipanteli