Η Βίκυ Καγιά υπερασπίζεται ξανά τη Σοφία Χατζηπαντελή και την αγαπάμε ακόμα περισσότερο

Ανθή Μιμηγιάννη
Η Βίκυ Καγιά υπερασπίζεται ξανά τη Σοφία Χατζηπαντελή και την αγαπάμε ακόμα περισσότερο
Instagram

«Της κάνουν αφιερώματα στο CNN κι εμείς εδώ στην Ελλάδα θα τη βγάλουμε σκάρτη;», είπε και μετά τις δηλώσεις ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. 

Έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, της τηλεόρασης αλλά και στις επιχειρήσεις, η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα συστατικά που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην κορυφή. Παράλληλα, είναι μια γυναίκα που αγαπάει τις γυναίκες και προσπαθεί πάντα να τις βοηθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η καλύτερη εκδοχή εαυτού, είναι μοναδική για κάθε γυναίκα και σύμφωνα με τα δικά της θέλω και προσδοκίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως εκείνη ήταν που πρότεινε τη Σοφία Χατζηπαντελή ώστε να είναι guest κριτής στον νέο κύκλο του GNTM. Μία επιλογή που -δυστυχώς- προκάλεσε και αρνητικά σχόλια καθώς θίγουν τις επιλογές και την εμφάνιση μιας κοπέλας. Η Βίκυ Καγιά, αναφορικά με την πρότασή της για το 25χρονο μοντέλο είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»:

«Εγώ την πρότεινα, αλλά από το να προτείνω κάποιον, μέχρι να αρέσει στην παραγωγή, είναι μεγάλη υπόθεση. Ωστόσο, τους άρεσε πολύ. Η γυναίκα είναι μια star, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο, της κάνουν αφιερώματα στο CNN κι εμείς εδώ στην Ελλάδα θα τη βγάλουμε σκάρτη; Αν είναι δυνατόν».

Μετά τις δηλώσεις, η Βίκυ Καγιά πήγε τη γυναικεία αλληλεγγύη και σε social media επίπεδο, και στήριξε και δημόσια το νεαρό μοντέλο. «My baby love», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Ce_3tBiKwtf

Το story πίσω από το το ενιαίο φρύδι που κατέληξε στο unibrow κίνημα

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία μεγάλη, εμπνευσμένη ιστορία πίσω από το ίδιο το unbrow, σύμφωνα με το μοντέλο. Μιλώντας κατά το παρελθόν στο VICE είχε πει: «Ήμουν στην Κύπρο και δεν έβγαζα τα φρύδια μου γιατί δεν είχα πραγματικά χρόνο—πάντα κολυμπούσα ή κάτι τέτοιο. Έτσι, όταν επέστρεψα στο σπίτι της γιαγιάς μου στο Λονδίνο, μου είπε πόσο όμορφη έδειχνα και κατά κάποιον τρόπο συνειδητοποίησα ότι είχα ένα μονόφρυδο σε εκείνο το σημείο. Και τότε ήταν που το άφησα. Αυτή είναι η ιστορία».

https://www.instagram.com/p/CdOBmOgoQTd