Σοφία Χατζηπαντελή: Η κριτής του GNTM είναι ερωτευμένη & με τον σύντροφό της έχει ένα κοινό σημείο

Μαρία Ροδίτη
Σοφία Χατζηπαντελή: Η κριτής του GNTM είναι ερωτευμένη & με τον σύντροφό της έχει ένα κοινό σημείο

Ο Ζακ Αποστόλου και η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ζευγάρι από το 2019.

Έχει γίνει το talk of the town τα τελευταία 24ωρα τόσο λόγω του ντεμπούτου της στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη θέση της κριτή στο GNTM, όσο και για το bold ενιαίο φρύδι της που της χαρίζει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη ομορφιά, κόντρα στα στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία. Ο λόγος για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ένα νέο πρόσωπο και εντελώς ξεχωριστό από όλα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο reality μοντέλων του STAR.

Η 25χρονη Σοφία, εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, που έχει φωτογραφηθεί για τους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών στον κόσμο και έχει αποτελέσει μούσα του Jean Paul Gaultier, είναι και full in love με το αγόρι της εδώ και 3 χρόνια.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η νέα κριτής του GNTM5 είναι role model και μούσα του Jean Paul Gaultier

Ποιος είναι ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή, λοιπόν, βλέπει την καριέρα της στον χώρο του modeling να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, είναι όμως πολύ καλά και στην προσωπική της ζωή και στο πλευρό του Ζακ Αποστόλου.

Το 25χρονο μοντέλο διατηρεί σχέση από το 2019 με τον φωτογράφο, Ζακ Αποστόλου, που ζει στο Λονδίνο. Οι δυο τους, μάλιστα, φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι με τη Σοφία να δημοσιεύσει αρκετά συχνά κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram account της.

https://www.instagram.com/p/CeqsQvBIfBD

Και δεν είναι μόνο ο έρωτας που παίζει ρόλο σε ένα ζευγάρι. Είναι και η στήριξη του ενός στον άλλον! Και στην περίπτωση της Σοφίας και του Ζακ, αυτό το στοιχείο είναι έντονο.

Γιατί όταν το 2019 η Σοφία Χατζηπαντελή δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της για το γεγονός ότι έχει ένα ενωμένο φρύδι, δήλωσε σε συνέντευξή της πως ο σύντροφός της είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Αποκάλυψε δε, ότι έχουν ένα κοινό σημείο οι δυο τους.

«Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου. Προσπαθώ να μη διαβάζω πολλές από αυτές… Είναι λίγο κρίμα όταν θέλεις να διαβάσεις τα ωραία σχόλια, να πρέπει να περάσεις όλα τα κακά, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο», είχε δηλώσει η Σοφία Χατζηπαντελή το 2019 στην πρωινή εκπομπή Good Morning Britain της βρετανικής τηλεόρασης αναφερόμενη στο bold φρύδι της. Και είχε συμπληρώσει: «Ο σύντροφός μου το αγαπά (το φρύδι). Έτσι κι αλλιώς και ο ίδιος είχε ένα μόνο φρύδι όταν ήταν μικρός».

https://www.instagram.com/p/Ca7S9CPA3mJ

Πώς ξεκίνησε η Σοφία Χατζηπαντελή

Γεννημένη από Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή μετακόμισε με τον μπαμπά και τον αδερφό της στις ΗΠΑ, όπου και σπούδασε marketing. Τράβηξε τα βλέμματα των χρηστών των social media το 2017 με το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της και το 2020 ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Όπως έχει δηλώσει, από μικρή δεχόταν άβολα και επιθετικά σχόλια για την εμφάνισή της και την έντονη τριχοφυΐα της, κάτι που την έκανε να δημιουργήσει το δικό της κίνημα #unibrowmovement, για τα κορίτσια με πυκνά φρύδια. Η Σοφία επιλέγει να βάφει ολόμαυρο το τεράστιο φρύδι της, κάνοντας το ακόμη πιο bold.