Η Μαρία Ναυπλιώτου ποζάρει με μαγιό στα 53 της και είναι συγκλονιστική

Η Μαρία Ναυπλιώτου ποζάρει με μαγιό στα 53 της και είναι συγκλονιστική

Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα και απλά υπέροχη. 

Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε μαζί με την καλή της φίλη Ζέτα Δούκα και άλλες φίλες και φίλους στο νησί της Αστυπάλαιας. Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα της νησιά, που το επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους followers τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές της στιγμές. Αυτή τη φορά, η 53χρονη ανέβασε μια φωτογραφία που μας άφησε άφωνους, αφού η φυσική της ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Όλες οι φορές που η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε με μαγιό και αντλήσαμε έμπνευση από εκείνη

Το post που εντυπωσίασε τους followers της

Η Μαρία Ναυπλιώτου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας ένα μαύρο minimal μπικίνι, μαύρα γυαλιά ηλίου και κρατώντας ένα ποτό στο χέρι.

https://www.instagram.com/p/CfdWMolqUbn

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η ηθοποιός έγραψε κάτι που μας εκφράζει όλες μας: «Πόσο μακριά ακόμη είναι το Σαββατοκύριακο;;;;;;».

Όπως είναι λογικό, οι followers της την αποθέωσαν, με τα σχόλια και τα likes να «παίρνουν φωτιά».

Η μεγάλη επιστροφή της Μαρίας Ναυπλιώτου στην τηλεόραση

Η Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει στη μυθοπλασία και δη σε σειρά του ΣΚΑΪ, τη «στΟργή», που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και όλοι ανυπομονούμε να δούμε ξανά την Ναυπλιώτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την ψυχίατρο Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, στο γραφείο της οποίας «ξεδιπλώνονται» σύγχρονες και τραυματικές ιστορίες ανθρώπων, όπως μιας μεσήλικα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μιας οικονομολόγου που μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα και μιας γυναίκας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις κι άλλες φωτογραφίες της εντυπωσιακής ηθοποιού με μαγιό.

Πηγή φωτογραφιών: @marianafpliotou