Johnny Depp: Το ευχαριστήριο video στο TikTok και η αιχμηρή απάντηση της Amber Heard

Τσακιρίδου Χριστίνα
Johnny Depp: Το ευχαριστήριο video στο TikTok και η αιχμηρή απάντηση της Amber Heard

O δημοφιλής ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στην πλατφόρμα, θέλοντας να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα.

Έτοιμος να γυρίσει σελίδα και να κάνει το μεγάλο restart νιώθει ο Johnny Depp μετά τη δικαίωσή του στην δικαστική διαμάχη με την Amber Heard. O δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει δυναμική επιστροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο που τον στήριξαν έμπρακτα στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Μέχρι και σήμερα ο δημοφιλής ηθοποιός χρησιμοποιούσε μόνο τους επίσημους λογαριασμούς του σε Facebook και Instagram. Πριν λίγα 24ωρα ωστόσο έκανε την έκπληξη αφού αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok. Ο Johnny Depp έχει συγκεντρώσει για την ώρα περισσότερους από 7 εκατομμύρια ακολούθους στον επαληθευμένο λογαριασμό του στο Tiktok, @JohnnyDepp.

To πρώτο video του Johnny Depp στο TikTok και το «ευχαριστώ»

Λίγο μετά την δημιουργία του επίσημου λογαριασμού του στο TikTok, o Johnny Depp ανέβασε το πρώτο του video, στο οποίο ευχαριστεί όλα τα άτομα που το υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης.

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου. Johnny Depp», έγραψε ο 58χρονος σταρ στο κείμενο που συνοδεύει το πρώτο του βίντεο στο TikTok.

Η αιχμηρή απάντηση της Amber Heard στο TikTok video του Depp

Πηγή από το στενό περιβάλλον της Amber Heard δήλωσε στο People: «Καθώς ο Johnny Depp λέει ότι προχωρά μπροστά, τα δικαιώματα των γυναικών κινούνται προς τα πίσω».

«Το μήνυμα της ετυμηγορίας προς τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι… φοβάστε να σηκωθείτε και να μιλήσετε», συμπλήρωσε η πηγή.

Το post του Johnny Depp μετά την απόφαση- δικαίωση

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp.

«Νιώθω πραγματικά ταπεινός. Η απόφασή μου να κυνηγήσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα είχα να αντιμετώπισω και το γεγονός ότι αναπόφευκτα η ζωή μου θα γινόταν θέαμα σε όλο τον κόσμο, έγινε μετά από ώριμη σκέψη. Από την πρώτη στιγμή, ο στόχος μου σε αυτή την υπόθεση ήταν να αποκαλύψω την αλήθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που χρωστούσα στα παιδιά μου και σε όλους όσοι έχουν παραμείνει σταθεροί στην υποστήριξή τους προς εμένα. Νιώθω γαλήνη που ξέρω ότι επιτέλους το κατάφερα αυτό», συμπλήρωσε ο 58χρονος σταρ.

Αποθέωση του Johnny Depp από το Twitter και τους Έλληνες celebs μετά την απόφαση για την Amber Heard

Το πρώτο post της Amber Heard μετά την ετυμηγορία

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Έχει ραγίσει η καρδιά μου που ένα βουνό αποδείξεων δεν ήταν αρκετό για να να σταθεί απέναντι στην δυσανάλογη δύναμη, επιρροή και ισχύ του πρώην σύζυγου μου. Είμαι ακόμα πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τις άλλες γυναίκες. Είναι ένα βήμα πίσω. Είναι γύρισμα του ρολογιού σε μία εποχή που μία γυναίκα που μιλούσε ανοιχτά θα μπορούσε να διαπομπευτεί και να εξευτελιστεί δημόσια», έγραψε η Amber Heard.

Πηγή κεντρικής: apimages.com