Η Ιωάννα Παππά αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της και έκανε μία άκρως τολμηρή αλλαγή

Η Ιωάννα Παππά αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της και έκανε μία άκρως τολμηρή αλλαγή
Instagram

Το look που ίσως σε πείσει να κάνεις κι εσύ εκείνη την αλλαγή που τόσο ήθελες αλλά ποτέ δεν τόλμησες. Πώς σου φαίνεται; 

Μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Ιωάννα Παππά στο πλαίσιο του νέου της θεατρικού ρόλου ως Κλυταιμνήστρα στην Ιφιγένεια εν Αυλίδι. Ειδικότερα, η ηθοποιός που είχε ως σήμα κατατεθέν από το ξεκίνημά της έως πριν από λίγο καιρό τα ξανθά μακριά μαλλιά της, είναι πλέον κοκκινομάλλα και η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο «μακριά» από εκείνη και το στιλ της. Ή μάλλον καλύτερα, η εικόνα της είναι το ίδιο γοητευτική με τον πρότερο ξανθό στιλιστικό βίο της.

Την αποκάλυψη της αλλαγής της, είχε κάνει η ίδια μέσα από το προφίλ της πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, πολλοί πίστεψαν πως πρόκειται για προσωρινό αποτέλεσμα ως απόρροια μιας περούκας ή σπρέι βαφής ή ενός απλού χρωμοσαμπουάν. Το πρωί της Τρίτης (5/7), όμως, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open όπου και επανασυστήθηκε στο κοινό ως κοκκινομάλλα πλέον.

https://www.instagram.com/p/CfYtdTrLOa2

Διατηρώντας το μάκρος στα μακριά και φυσιολογικά για την Ιωάννα επίπεδα, αυτό το κόκκινο χρώμα την κολακεύει ιδιαίτερα και όπως προαναφέραμε δεν είναι μακριά από το στιλ της.

Στην εν λόγω συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για διάφορα ζητήματα, μεταξύ των οποίων, για την απόφασή της να κάνει παιδί, για την τηλεόραση, το #MeToo, για τη Λένα Παπαληγούρα με την οποία είναι συνυφάδες αλλά και τον σύζυγό της.

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή

«Kάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, εφόσον αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί», τόνισε η Ιωάννα Παππά.

Η 44χρονη ηθοποιός Ιωάννα Παππάσε συνέντευξη που παραχώρησε τον Νοέμβριο του 2021 στο Star, μίλησε για τον γιο της Αντώνη αλλά και για εκείνα τα άκομψα σχόλια που είχε αντιμετωπίσει όταν έμεινε έγκυος σε ηλικία 40 ετών.

Θυμίζουμε, πως τον Αύγουστο το 2019, η Παππά, έφερε στον κόσμο τον γιο της Αντώνη, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Πάντο και δύο χρόνια μετά, η ηθοποιός αποκάλυψε τι είδους μαμά είναι:

«Κάνω πάρα πολλά χατίρια αλλά προσπαθώ να βάζω και κάποια όρια κι αν χρειαστεί να γίνω αυστηρή γιατί πρέπει το κάνω.
Είμαι υπερπροστατευτική όπως ήταν και η μαμά μου, δεν είμαι η ψύχραιμη μαμά που θα τον βλέπει από μακριά, είμαι έτοιμη να είμαι εκεί μαζί του», τόνισε η ηθοποιός.

Μιλώντας άλλωστε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο περιοδικό People, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σχετικά με τον ρόλο της μαμάς:

«Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα «Πρέπει να κάνω παιδί γιατί είμαι στην τάδε ηλικία» ή «Πρέπει να γίνω μητέρα γιατί αυτό μου επιτάσσει η κοινωνία». Το βλέπω ίσως πιο ρομαντικά, σαν μια ευκαιρία να ανοίξουν παραπάνω οι ορίζοντές μου, σαν μια ένωση, ένα δώρο του ενός προς τον άλλον, ένα όμορφο μοίρασμα που προσωπικά θα έχω πάντα την τάση να προστατεύω και ποτέ να χρησιμοποιήσω ή να εκμεταλλευτώ.

Δεν μπορώ γενικά τους περιορισμούς και δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να δηλώνουν ότι τους περιορίζει ο ερχομός ενός παιδιού, ότι τους αποκλείει από τη ζωή και τη σχέση τους. Αυτό το προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους.

Tα άκομψα σχόλια για τη μητρότητα μετά τα 40

Όπως σίγουρα θυμάσαι, στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ιωάννα είχε αποκαλύψει τον Νοέμβριο του 2020 πως είχε δεχτεί μέχρι και υβριστικά μηνύματα για την απόφασή της να γίνει μαμά στα 40.

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, "ντροπή σου σε τέτοια ηλικία" και "τι θα κάνει το παιδί σας όταν μεγαλώσει" και τέτοια. Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους.

Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια».