Survivor: Η Σταυρούλα επέστρεψε και την περίμεναν σπίτι της η Τζο και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Survivor: Η Σταυρούλα επέστρεψε και την περίμεναν σπίτι της η Τζο και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Η παίκτρια του Survivor έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor, μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου. Το μόνο σίγουρο είναι πως το βράδυ της Τετάρτης ένας εκ των: Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθη Σχίζα, Άρη Σοϊλέδη, Μαίη Εμμανουηλίδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα φύγει από το Γαλάτσι κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος και αγκαλιά με το τρόπαιο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού επέστεψε στην Ελλάδα όπου την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη από τον σύντροφό της με τον οποίο θα κάνει σύντομα το επόμενο βήμα.

To πρώτο post της Σταυρούλας μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Eδώ και λίγα 24ωρα η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα το πρωί έκανε δυναμικό comeback στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από 5 ολόκληρους μήνες.

«Ένα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για μένα.. κρατάω τόσες αναμνήσεις και τόσες όμορφες εμπειρίες , εμπειρίες ζωής που θα με συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτούς τους στίβους μάχης και έτρεξα με την μπλε και την κόκκινη ομάδα, αλλά ξέρετε εγώ μέσα μου νιώθω πάντα #red και θα είμαι πάντα #red. Γνώρισα ανθρώπους που θα τους έχω στην καρδιά μου και στη ζωή μου και είμαι τόσο περήφανη για αυτούς!! Και πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας‼ Χωρίς εσάς δεν θα είχα φτάσει ως εδώ! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο… αλλά ευχαριστώ που με πιστέψατε και που με αγαπήσατε τόσο!», έγραψε η Σταυρούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

https://www.instagram.com/p/Cfn2i9ZMrJV

Η άποψη του Μαρτίκα για την προσωπική ζωή των παικτών εκτός Survivor είναι η πιο σωστή φέτος

Η μεγάλη έκπληξη των φίλων της

Πανηγυρική ήταν η επιστροφή της Σταυρούλας στα πάτρια εδάφη, αφού ο σύντροφός της, Παναγιώτης κάλεσε την Τζο Μαριδάκη και τον Αντρέα Ματθαιακάκη στο σπίτι τους. Η Σταυρούλα άνοιξε την πόρτα και έμεινε έκπληκτη με την γλυκιά έκπληξη των αγαπημένων της προσώπων, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με μια φραουλένια τούρτα.

Πηγή κεντρικής: stavroula.chrisaeidi

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της εντυπωσιακής πρώην Survivor.