Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Ariane Labed στην τοποθεσία Παγκράτι - Με λιτά looks σε θερινό σινεμά

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Ariane Labed στην τοποθεσία Παγκράτι - Με λιτά looks σε θερινό σινεμά

Ταλαντούχοι, απλοί και ερωτευμένοι ήρθαν στην Ελλάδα. 

Ο Γιώργος Λάνθιμος πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις με την επί 9 χρόνια σύζυγό του Ariane Labed και κάθε φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, φροντίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και η Γαλλίδα ηθοποιός βρίσκονται και πάλι στη χώρα μας και επέλεξαν να περάσουν το περασμένο Σαββατόβραδό τους ήρεμα και χαλαρά, απολαμβάνοντας μια ταινία στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο που βρίσκεται στο Παγκράτι, τον Όασις.

O Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί μία καμπάνια-έκπληξη, με πρωταγωνιστές τα άλογα, για τον Οίκο Gucci

Η φωτογραφία του ζευγαριού από το θερινό σινεμά όπου παρευρέθηκε

Το ζευγάρι παρακολούθησε την ταινία «Blow up» του Michelangelo Antonioni, ενώ την παρουσία τους στο αθηναϊκό σινεμά έκανε γνωστή η σινεφίλ σελίδα στο Facebook «Ο Χρήστος δε μένει πια εδώ».

291813323_779590883393166_5782551083458065758_n.jpg

Ο Γιώργος Λάνθιμος επέλεξε για αυτή του την εμφάνιση ένα total black look, ενώ η Ariane Labed φόρεσε ένα άσπρο, λινό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρα sneakers.

Απλοί και αγαπημένοι όπως πάντα, οι δυο τους κάθισαν ήσυχα στις καρέκλες του σινεμά και προσπάθησαν να περάσουν όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητοι, αλλά όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο δύσκολα μπορεί να συμβεί.

Η 38χρονη σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, εκτός από πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, υπήρξε και μούσα του αρώματος του οίκου Chloé, καθώς η ομορφιά, η κομψότητα και η εκλεπτυσμένη παρουσία της, την έκαναν το ιδανικό πρόσωπο για την καμπάνια.

Μιλώντας στην ελληνική Vogue και τον Βασίλη Κωστούρο τον Μάρτιο του 2021, η Ariane Labed είχε πει: «Εγώ είμαι 36 και νιώθω πολύ όμορφα. Μου έχει φύγει το “ψάξιμο” της δεκαετίας των 20 που με ταλαιπωρούσε. Τώρα παίρνω τα πράγματα πιο ελαφριά, όπως έρχονται. Δεν έχω τόσο πολύ το δράμα μέσα μου, δεν είμαι σκληρή με τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τόσο, δεν λέω “αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, αλλιώς θα είμαι δυστυχισμένη”».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για το ελληνικό #MeToo αναφέροντας πόσο πολύ της αρέσει η λέξη «φεμινίστρια».

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του λαμπερού ζευγαριού.