Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για τα κιλά που πήρε και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για τα κιλά που πήρε και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η τραγουδίστρια πήρε αρκετά κιλά αλλά, όπως αποκάλυψε, φρόντισε να μην καταλάβει κανείς τίποτα.

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο 9 μήνες από τότε που η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, τον μικρό Βύρωνα, όμως η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αυτό που την ταλαιπώρησε περισσότερο ήταν τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, αφού όπως παραδέχεται η ίδια, ξέσπασε στο φαγητό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό και προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Κατερίνα είπε:

«Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πολύ, είχα πάρει 10 κιλά, αλλά δεν το είδατε ποτέ γιατί σας είχα τρελάνει στα throwback. Στην εγκυμοσύνη μου πρόσεχα πάρα πολύ, δεν αγχωνόμουν κι έτρωγα σωστά. Δεν είχα τις γνωστές λιγούρες και δεν ζητούσα τίποτα από τον Βαγγέλη».

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Η βάπτιση του γιου τους μας θύμισε τον γάμο τους

Τι απαντά η Κατερίνα Στικούδη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ για δεύτερο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω. Τον γιο μου τον νανουρίζω με Μότσαρτ και με την Άγια Νύχτα που μας έμεινε από τα Χριστούγεννα».

Η συμβουλή της Κατερίνας προς τις νέες μαμάδες και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μιλώντας στην εκπομπή «Love it» τον περασμένο Μάιο, η Κατερίνα αποκάλυψε πόσο καιρό της πήρε να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά μετά την εγκυμοσύνη, ενώ έδωσε τη δική τη συμβουλή στις γυναίκες που έφεραν πρόσφατα στον κόσμο το παιδάκι τους.

«Μέσα σε δύο εβδομάδες έφυγαν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο για να μπορέσω να δώσω κάποια συμβουλή στον κόσμο. Και γενικότερα θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε εμείς οι γυναίκες, να βλέπουμε τι κάνει η καθεμία, γιατί το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Σίγουρα, όμως, ο θηλασμός, το ξενύχτι, οι σκάλες πάνω-κάτω, βοηθάνε», δήλωσε χαρακτηρστικά.

https://www.instagram.com/p/CVNiG3it3AD

Η σχέση ζωής της Κατερίνας με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα είναι μαζί με τον αγαπημένο της DJ Ricο, κατά κόσμον Βαγγέλη Σερίφη τα τελευταία 12 χρόνια. Οι φήμες ότι η Κατερίνα Στικούδη περιμένει μωρό είχαν φουντώσει ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, όμως εκείνη το επιβεβαίωσε πολύ αργά.

https://www.instagram.com/p/CXyXH3FtwYn

Η επιβεβαίωση ήρθε με την παρουσία της στα backstage του J2US, στον ένατο μήνα της κύησής της, και λίγες ημέρες πριν γεννήσει.

Πηγή φωτογραφιών: @stikoudikaterin