Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο πρώην σύζυγός της, καλά διάβασες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο πρώην σύζυγός της, καλά διάβασες
Instagram

Πληροφορίες αναφέρουν πως το διαζύγιο δεν εκδόθηκε ποτέ.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού ζει τον απόλυτο έρωτα τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του αρχιτέκτονα, Γιάννη Καραβασάνη. Οι πολυήμερες διακοπές της στα Κουφονήσια είχαν πυροδοτήσει τις φήμες για νέα σχέση, η οποία επιβεβαιώθηκε πριν λίγα 24ωρα μετά τις κοινές τους κυκλοφορίες που βρίσκονται στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια είχε αφοσιωθεί πλήρως στην καριέρα της μετά τον χωρισμό από τον trapper, Snik με τον οποίο ήταν ζευγάρι σχεδόν 2 χρόνια. Εδώ και λίγο καιρό ωστόσο η Ηλιάνα έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της και περνά ανέμελες στιγμές με τον αγαπημένο της στις Κυκλάδες.

Η ιστορία αγάπης και ο γάμος με τον Γιάννη Καραβασάνη

Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μόνο άγνωστος δεν της ήταν αφού πρόκειται για τον έρωτα της ζωής της. Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας και το μοντέλο έχουν ένα θυελλώδες love story, το οποίο όπως φαίνεται δεν είχε λήξει ποτέ.

Το ζευγάρι ήταν ξανά μαζί στο παρελθόν και ο έρωτάς τους είχε φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί το μοντέλο να μην παραδέχθηκε ποτέ δημόσια τον γάμο της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως διαζύγιο δεν εκδόθηκε ποτέ.

Όπως η εκπομπή «Happy Day» είχε αναφέρει, η Ηλιάνα Παπαγεωγίου και ο σύντροφός της, Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Los Angeles το 2015 με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις για τον Snik και το επαγγελματικό της μέλλον

«Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνετε ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Τον Μάρτιο του 2018 στο madwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της. Το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήρθε δύο μήνες μετά, τον Μάιο», ανέφερε το «Happy Day».

Η σχέση και ο χωρισμός με τον Snik

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους τον Οκτώβριο του 2019. O έρωτας της παρουσιάστριας με τον trapper ήταν μεγάλος ενώ το ζευγάρι έμεινε για σχεδόν 1,5 χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια.

Στις αρχές του 2021 το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα νέο post στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της Snik ωστόσο λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα σύννεφα στη σχέση τους. Τον περασμένο Απρίλιο η είδηση του χωρισμού τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου.

https://www.instagram.com/p/CNfeUbAJ97n

Τα σενάρια επανασύνδεσης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν αρκετά σενάρια περί επανασύνδεσης του γνωστού μοντέλου και του trapper, ενώ όπως αποδείχθηκε οι δυο τους επικοινώνησαν κατά το ταξίδι της Ηλιάνας στην Αμερική. Ο Snik δέχτηκε ένα φωνητικό μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο βρισκόταν σ' ένα από τα πολλά live streams που πραγματοποιεί στο διαδίκτυο.

«Hello players από το L.A! Έτσι δεν λες; Players;» ακούγεται να του λέει το μοντέλο, με τον trapper να απομακρύνεται αμήχανα από την κάμερα: «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι» είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou