Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το «ζει» στα Κουφονήσια μαζί με τον νέο της σύντροφο - Να ποιος είναι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το «ζει» στα Κουφονήσια μαζί με τον νέο της σύντροφο - Να ποιος είναι
Instagram

Το «ζει» στα Κουφονήσια και «ορκίζεται» πως περνάει τέλεια στα stylish μαγιό της.

Μετά την επιβεβαίωση της σχέσης του Snik με τη νέα του σύντροφο με την εμφάνισή τους στα MadVMA 2022 και το σερί των τρυφερών post στο Instagram και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα, χωρίς ωστόσο η ίδια να επιβεβαιώνει ακόμα κάτι- σε αντίθεση με τον πρώην traper σύντροφό της.

Ειδικότερα, πολλές παπαρατσικές φωτογραφίες, έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες, τόσο σε περιοδικά, όσο και σε διάφορα σάιτ και προφίλ στο Instagram, τα οποία και απεικονίζουν την μελαχρινή καλλονή σε τρυφερά ενσταντανέ με γοητευτικό άντρα και τα οποία επιβεβαιώνουν πως και εκείνη έχει γυρίσει οριστικά σελίδα μετά χωρισμό με τον δημοφιλή τράπερ.

Θυμίζουμε, ότι ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το ζευγάρι συμπληρώσει τα δυο χρόνια σχέσης κι ενώ υπήρξαν προσπάθειες επανασύνδεσης οι οποίες και δεν ευδοκίμησαν.

Οι φήμες για νέα σχέση της πρώτη κριτή του GNTM έχουν αρχίσει εδώ και δύο μήνες, ωστόσο εκείνη δεν έχει τοποθετηθεί και οι αναρτήσεις στης στο Instagram αφορούν τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, τα πιο πρόσφατα post έχουν να κάνουν με τις διακοπές της στα Κουφονήσια ή αλλιώς τη μαγική αυτή τοποθεσία των Κυκλάδων την οποία φέρεται να επισκέφτηκε και ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου προκειμένου να τη συναντήσει.

Οι πρώτες εικόνες με το φημολογούμενο νέο αμόρε, κυκλοφόρησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες και από τότε όλοι μιλάνε για ένα ταιριαστό ζευγάρι με πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Οι δυο τους φαίνεται πως απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Στο πιο πρόσφατο ρεπορτάζ το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει νέες φωτογραφίες της ερωτευμένης Ηλιάνας στις οποίες εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα διαχυτική με τον σύντροφό της. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο γοητευτικός άντρας -στοιχεία του οποίου δεν έχουν διαρρεύσει, δεν σταμάτησαν τα φιλιά και τις αγκαλιές.

https://www.instagram.com/p/CfqX03EKGbs

Η ανθοδέσμη που έπιασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν από λίγες ημέρες, η πρώην κριτής του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στον γάμο καλών της φίλων. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος και η Τάνια Καραβία ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους. Η Ηλιάνα επέλεξε για την περίσταση επέλεξε μια μάξι γαλάζια σατέν δημιουργία με σέξι πλάτη. Από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν οι ελεύθερες κοπέλες κατευθύνθηκαν στην πίστα και πήραν θέση για να πιάσουν τη νυφική ανθοδέσμη την οποία και έπιασε τελικά η μελαχρινή καλλονή.

Δεν ξέρουμε αν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα ώστε η σχέση να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας -καθώς αυτό ο χρόνος θα το δείξει, είναι νωρίς ακόμα. Μέχρι τότε, όμως, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς τα περνάει η Ηλιάνα στα Κουφονήσια και ας πάρουμε κάποιες ιδέες από τα stylish μαγιό της.

Από τα Κουφονήσια, με αγάπη

https://www.instagram.com/p/Cfd1w6nMQm4
https://www.instagram.com/p/CfTjpnNs1n6
https://www.instagram.com/p/Ce5tB91slPq
https://www.instagram.com/p/Ce3MfM1sKui
https://www.instagram.com/p/Cex74GQsRhH