Βασίλη Μπισμπίκη, αλήθεια θα μετακομίσεις στην Κρήτη μαζί με τη Δέσποινα;

Βασίλη Μπισμπίκη, αλήθεια θα μετακομίσεις στην Κρήτη μαζί με τη Δέσποινα;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε ένα όνειρο που λατρεύουμε ήδη. Κι αν δεν μετακομίσει μαζί του η Δέσποινα στην Κρήτη, ευχαρίστως θα το κάναμε εμείς.

Αν έχεις παρακολουθήσει τη σειρά Κομάντα και Δράκοι στο Mega, σίγουρα θυμάσαι εκείνη την τελευταία σκηνή του Βασίλη Μπισμπίκη στην αιώρα δίπλα στη θάλασσα από το νησί της Κρήτης που είχε γίνει viral στο Twitter.

vasilis.JPG

Ε, μάλλον τέτοιο είναι το όνειρο που έχει ο ηθοποιός για τη ζωή του, μιας και η αποκάλυψη του στον Άρη Καβατζίκη ήταν τέτοια που μας έκανε να ζηλέψουμε.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω ένα μικρό σπίτι στην Κρήτη, στη θάλασσα, να κολυμπάω και να κάνω παρέα με τους φίλους μου τους βοσκούς στα κονάκια το όνειρό μου «πέρασε», τουλάχιστον το σπίτι δίπλα στη θάλασσα εγκρίθηκε», είπε ο Βασίλης, αφήνοντας να εννοηθεί πως το πλάνο του εγκρίθηκε και από τη Δέσποινα Βανδή για τη σχέση με την οποία παραδέχτηκε:

«Είμαι και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος, όπως όλοι, θα κάνω τη ζωή μου, χωρίς τον φόβο του πως με βλέπουν οι άλλοι. Ποτέ δεν πούλησα κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είμαι, θα ανεβάσω φωτογραφίες, θα βγω έξω, θα φιληθώ σε ένα μπαρ, θα πάω στα μπουζούκια. Δεν θα ήθελα να ζω με το φόβο να βγω έξω και να σκέφτομαι μην με τραβήξουν μια φωτογραφία. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες & ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίο».

Τι είπε για το σχολείο ο Βασίλης Μπισμπίκης:

«Θα ήθελα να είχα τελειώσει το λύκειο. Μου έμειναν απωθημένα. Μου αρέσει η ψυχολογία και η εγκληματολογία και θα ήθελα να σπουδάσω. Δεν πήγα στο λύκειο γιατί με διώξανε από όλα τα σχολεία, από το Λουτράκι και από την Κόρινθο. Ήμουν αντιδραστικός με συνέχεις αποβολές. Έχω μια βάση αυτοκαταστροφής μέσα μου, είναι ένα πράγμα που το έχω από μικρό παιδί και βρίσκεται μέσα στην πορεία της ζωής μου».

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του:

«Υπήρχε φόβος μέσα μου, το αντιμετώπισα με ουσίες και με αλκοόλ. Ήθελα να πνίξω τον φόβο. Μπορεί να φαινόμουν ατρόμητος και άφοβος, αλλά ο φόβος μέσα μου με έκανε εξωστρεφή και τολμηρό. Με την ψυχανάλυση που έκανα κατέληξα ότι τον φόβο που είχα μέσα μου έπρεπε να τον μουδιάσω, να τον εξωτερικεύσω με αντίδραση. Θα μπορούσα να είχα βουλιάξει. Είχα έναν άγγελο».

Για τον γιο του, δήλωσε:

«Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9.5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς. Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια».