Στο τέλος της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε την ατάκα της γιαγιάς της

Στο τέλος της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε την ατάκα της γιαγιάς της

Και κάπως έτσι εξήγησε χωρίς πολλά λόγια γιατί φεύγει από τον ΑΝΤ1 μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας.

Ήταν μια χρονιά με έντονες αλλαγές συναισθημάτων και πολλά πάνω και κάτω για τη Φαίη Σκορδά.

Οι τελευταίοι μήνες βρήκαν τη Φαίη φανερά ξενερωμένη με την κατάσταση που εκτυλισσόταν στην εκπομπή της και το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα φάνηκε πως φέτος δεν ήταν πια τέτοιο που να καλύπτει τη διάθεση της Φαίης.

Το βουρκωμένο αντίο της Φαίης:

Και κάπως έτσι, η Σκορδά, αποχαιρέτησε μόνη, τους τηλεθεατές που τα τελευταία δέκα χρόνια την αγάπησαν, τη στήριξαν, βίωσαν μαζί της τον χωρισμό και το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, αγκάλιασαν ξανά τη συνεργασία του ζευγαριού μόλις πέρσι, μετά από ιδέα που είχε η ίδια η Φαίη και τώρα θα αποχωριστούν τη Σκορδά από τον σταθμό που συνδέθηκε με το όνομά της.

Ο Γιώργος μίλησε για μια επιτυχημένη χρονιά

«Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, μια ιδιαίτερη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη Φαίη κυρίως και τον ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους που δούλεψαν σε αυτή την εκπομπή. Καμιά φορά σε αυτή τη δουλειά χάνουμε τη σπίθα στο μάτι, τη σπίθα για ρεπορτάζ. Φέτος στην ομάδα αυτή, είδα τη σπίθα αυτή και μου έδωσε χαρά και δύναμη. Η φετινή εκπομπή ήταν μια επιτυχημένη εκπομπή και πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους τηλεθεατές που στήριξαν την εκπομπή αυτή», είπε ο Γιώργος με τη Φάιη να ακολουθεί και να κλείνει τελικά το Πρωινό ΑΝΤ1.

Η ατάκα για τα μούτρα

«Δεν έχω ετοιμάσει κάτι, θέλω ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό στο οποίο δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα 9 -10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου η Αγλαΐα, η οποία όταν ήταν στη ζωή μου έλεγε, Σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση.

Κι όταν κλαις πουλάκι είσαι τόσο άσχημη κι άμα έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω.

Με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1 γιατί είναι πραγματικά οικογένεια», τόνισε η Φαίη, η οποία ευχαρίστησε τα στελέχη του ΑΝΤ1 αλλά και ξεχωριστά και τον πρόεδρο του σταθμού για την εμπιστοσύνη του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

«Οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν, και στο τέλος είναι μια αγκαλιά», είπε η Φαίη, η μεταγραφή της οποίας θα αποτελέσει την τηλεοπτική είδηση του καλοκαιριού.

Η ατάκα για τα μούτρα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, ειδικά σε μια σεζόν, όπου οι σχέσεις Γιώργου και Φαίης, πέρασαν ακόμα και on air από σαράντα κύματα.

Θα είναι η Φαίη Σκορδά η μεγάλη τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς;