Ευγενία Σαμαρά και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκίνησαν γυρίσματα στον Σασμό αλλά με απρόοπτα

Κατερίνα Μπούσιου
Ευγενία Σαμαρά και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκίνησαν γυρίσματα στον Σασμό αλλά με απρόοπτα

Τα κορίτσια του Σασμού δεν αντέχουν να δουλεύουν μέσα στο καλοκαίρι και ψάχνουν κάθε τρόπο για να περάσει η ώρα τους με χιούμορ. Τι τους επιφυλάσσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς; 

Το καλοκαίρι για τους περισσότερους από τους ηθοποιούς του Σασμού έχει γυρίσματα με ενδιάμεσες μίνι καλοκαιρινές διακοπές, για να προλάβουν να ετοιμάσουν έναν μεγάλο αριθμό επεισοδίων πριν την πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου. Έτσι ήδη η Ευγενία Σαμαρά, η γοητευτική δικηγόρος της σειράς, ανέλαβε ξανά καθήκοντα και είχε για συμπαράσταση την καλύτερη παρέα, την κολλητή της φίλη, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Μόνο που η τηλεοπτική Αργυρώ είχε όρεξη για αστεία, παρά για το γύρισμα. Ποιό όμως θα είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον;

Στάσου μύγδαλα

Η αλήθεια είναι πως για κανέναν μας, δεν είναι εύκολη η προσαρμογή στην δουλειά μετά από διακοπές. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κορίτσια του Σασμού. Η Ευγενία Σαμαρά επέστρεψε από το ταξίδι της στην Ιταλία, όπου εκτός από τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, είχε μαζί την μητέρα της Αναστασία και τον αδελφό της Στέλιο και ξεκίνησε αμέσως τα γυρίσματα. Αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο. Ευτυχώς είχε την συντροφιά της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, με την οποία πια είναι πολύ καλές φίλες. Η Αργυρώ του Σασμού είχε πάει για συμπαράσταση όπως είπε η Ευγενία και έψαχνε να βρει τρόπο για να περάσει η ώρα τους και να...ταίσει την φίλη της.

Το κέρασμα όμως με τα αμύγδαλα, δεν ήταν καθόλου καλή επιλογή.

Από την συντροφιά τους ωστόσο, έλειπε η τρίτη της παρέας, δηλαδή η Δανάη Παππά. Τα κορίτσια είχαν κάνει μάλιστα και πρόσφατα, κοινές διακοπές με τους αγαπημένους τους στην Πάρο. Και οι 3 αναμένονται να μας απασχολήσουν αρκετά στον τρίτο κύκλο.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει μία κούκλα μαμά και μαζί της πήγε διακοπές στην Φλωρεντία

Η Αργυρώ χωρίζει και η Στέλλα αναζητά τον έρωτα

Η Στέλλα είναι η άτυχη του Σασμού. Οι σχέσεις της με Αστέρη, Άγγελο και Γεράσιμο κατέληξαν άδοξα. Ο Μαθιός πριν συλληφθεί της ευχήθηκε να βρει ένα καλό παληκάρι και προς στιγμήν το βλέμμα της στάθηκε στον Αστέρη. Θα αναζωπυρωθεί το παλιό αίσθημα; Οι δύο νέοι ήρωες που μπαίνουν στην σειρά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον ρόλο ενός αστυνομικού και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που είναι ο κακός της ιστορίας, είναι υποψήφιοι εν δυνάμει υποψήφιοι γαμπροί. Ο πρώτος με ελάχιστες πιθανότητες, αφού και στον προηγούμενο κύκλο η Στέλλα είχε ξανά δεσμό με αστυνομικό. Ελπίζουμε οι σεναριογράφοι να έχουν αποφασίσει να την κάνουν ευτυχισμένη αυτή την φορά.

https://www.instagram.com/p/CfriwyUrn8x

Όσο για την Αργυρώ, με την έννοια της ευτυχίας θα «συναντηθούν» κάποια στιγμή προς το τέλος του δεύτερου κύκλου, δηλαδή προς το επόμενο καλοκαίρι. Ο θάνατος του Άγγελου θα την ρίξει ξανά σε κατάθλιψη, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται τον Αστέρη. Θα είναι εχθρός της, μέχρι την στιγμή που θα αποδειχθεί πως ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Η σχέση της με τον Σταύρο θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο και τελικά θα χωρίσουν. Με τον Αστέρη θα ξανασμίξουν όταν πια εκείνη μάθει πως της έσωσε η ζωή. Οι οικογένειες τους όμως θα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και θα αποτελούν το μόνιμο εμπόδιο τους. Παύλος Βρουλάκης (δηλαδή ο Στέλιος Μάινας) και Καλλιόπη, έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και πρέπει να τους κλείσουν.

https://www.instagram.com/p/CeG8kOKNJoN