Στάθης Σχίζας: Το συγκινητικό βίντεο του νικητή του Survivor με τον πατέρα του

Στάθης Σχίζας: Το συγκινητικό βίντεο του νικητή του Survivor με τον πατέρα του

Ο Στάθης Σχίζας, ο νικητής του φετινού Survivor, είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που ο Στάθης Σχίζας κέρδισε τον τελικό του Survivor 2022 και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ακόμα και στη διάρκεια του μεγάλου τελικού, όταν ο Στάθης μιλούσε για την οικογένειά του και τις δυσκολίες που έχει περάσει, είχε αναφερθεί και στον πατέρα του.

Το πρόβλημα υγείας του μπαμπά του Στάθη Σχίζα

Ο πατέρας του Στάθη Σχίζα έχει 95% αναπηρία και ο παίκτης του reality ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, όμως έχει μια νόσο που τον έκανε παράλυτο, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια. Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει.Μου έχει λείψει πάρα πολύ, θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω.Ήμασταν κολλητοί, πηγαίναμε παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα, αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω όσα θέλω».

Και τώρα που επέστρεψε, ο Στάθης μας έδειξε τον μπαμπά του σε δύο στόρις στο Instagram, σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

«Αυτός είναι ο κολλητός μου από τη μέρα που γεννήθηκα, ο καλύτερος πατέρας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στάθης.

Ο Σχίζας άλλωστε, ανακοίνωσε και στον τελικό πως μέρος του επάθλου που κέρδισε θα δοθεί σε παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και είχε εξηγήσει πως όταν η μαμά του έδινε και εκείνη η δική της μάχη, ο ίδιος βρέθηκε τυχαία στον όροφο όπου έκαναν παιδιά χημειοθεραπεία. Οι εικόνες που είδε εκεί, τον έκαναν να θέλει να στηρίξει τα παιδιά αυτά, μιας και ο ίδιος είναι πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο νικητής και το Twitter να πανηγυρίζει