Φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στον τελικό του Survivor

Φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στον τελικό του Survivor
NDP photo agency

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά το Survivor, επέστρεψε στην καθημερινότητά της και η αλλαγή φάνηκε. 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν ένα από τα πρόσωπα του Survivor που κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό και τους συμπαίκτες της. Η Ναυσικά μπορεί να μην έφτασε στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης αλλά το διάστημα που παρέμεινε εκεί, κατάφερε να ξεχωρίσει. Κι όταν βγήκε από το παιχνίδι η Ναυσικά, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τα προβλήματα που απέκτησε στη διατροφή και στις ορμόνες της μετά το Survivor.

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

1657280148997-358810198-nafsika1.JPG

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα», είπε η Ναυσικά όταν βγήκε από το παιχνίδι και στον πρόσφατο τελικό του Survivor, φάνηκε η διαφορά στο σώμα της Ναυσικάς.

https://www.instagram.com/p/CfedfDMAGC9

Μιλώντας στο περιοδικό Shape, η Ναυσικά αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί αυτό το διάστημα:

«Αποφεύγω το ρύζι και τα ζυμαρικά, τα τηγανητά, τα γαλακτοκομικά, το πολύ ψωμί σε γενικές γραμμές. Πλέον, προσπαθώ να μειώσω όσο περισσότερο μπορώ το κρέας και για ιδεολογικούς λόγους, αλλά και γιατί πλέον τα κρέατα έχουν άπειρες τοξίνες και μόνο καλό δε μας κάνουν. Επίσης, λατρεύω τα όσπρια, τις σαλάτες και τα αβγά, που τα έχω κατά κόρον στη διατροφή μου. Η αχίλλειος πτέρνα μου είναι τα γλυκά. Εκεί δεν μπορώ να μην υποκύψω, γι’ αυτό έχω αποφασίσει να μην υπάρχουν γλυκά στο σπίτι», είπε η Ναυσικά,η οποία ακολουθεί κυρίως διαλειμματική νηστεία/ .

https://www.instagram.com/p/CfrX4aKsBec

Ποιο είναι το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί όμως η Ναυσικά;

«Κάνω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα personal training και πάντα κάτι επιπλέον. Επειδή βαριέμαι εύκολα, συνεχώς αλλάζω χόμπι και αθλήματα, αλλά πάντα κάτι κάνω. Πριν φύγω για το Survivor, είχα κολλήσει με τους latin χορούς και το padel tennis. Γυρνώντας, θέλω να κάνω τόσo πολλά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος, οπότε πρέπει να σκεφτώ καλά με ποια σειρά θα τα πάρω. Για εμένα, πάντως, η γυμναστική είναι μία από τις καλύτερες μορφές ψυχοθεραπείας. Εκτονώνομαι, ηρεμώ, διασκεδάζω. Η άσκηση, κι όταν λέω άσκηση, βάζω μέσα τα πάντα – χορός, πολεμικές τέχνες, ομαδικά - ατομικά αθλήματα –, έχει γίνει τρόπος ζωής για εμένα και πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να του αρέσει και να του ταιριάζει».