Ο Βασίλης Κικίλιας θυμάται τη βάπτιση του γιου του με μια οικογενειακή φωτογραφία γεμάτη αγάπη

Ο Βασίλης Κικίλιας θυμάται τη βάπτιση του γιου του με μια οικογενειακή φωτογραφία γεμάτη αγάπη

Η φωτογραφία με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα.

Το ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν δημιουργήσει μια αξιοθαύμαστη οικογένεια και έχουν τρελή αδυναμία στον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο, είναι ξεκάθαρο. Οι δυο τους μάλιστα ανεβάζουν συχνά οικογενειακές φωτογραφίες στα social media, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν το προσωπάκι του μικρού.

Ο μονάκριβος γιος τους βαπτίστηκε πριν από ένα χρόνο και συγκεκρμένα το Σάββατο 10 Ιουλίου. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο, αφού πρόκειται για το αγαπημένο νησί του μοντέλου-παρουσιάστριας, στο οποίο μάλιστα έχει αγοράσει και ένα υπέροχο εξοχικό.

Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία του Κικίλια junior στο εξοχικό τους στην Πάτμο

Τον γιο τους βάπτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου Κύριος Δωρόθεος, ο οποίος συνδέεται με το Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού με φιλία και εκτίμηση ετών, ενώ το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νονοί του παιδιού ήταν ο γιος της Τζένης από τον προηγούμενο γάμο της, Μάξιμος Κωστόπουλος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Οι φωτογραφίες που είδαμε τόσο από την τελετή όσο και από τη δεξίωση που έγινε σε ένα κτήμα δίπλα στο κύμα, είναι ελάχιστες αλλά μία προς μία.

Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Κικίλιας από τη βάπτιση του γιου του

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη βάπτιση, ο υπουργός Τουρισμού ανέβασε σε Insta story την αγαπημένη μας (και δική του απ' ό,τι φαίνεται) φωτογραφία από την ξεχωριστή εκείνη μέρα, την οποία είχε δημοσιεύσει πέρσι ως κανονικό post στο προφίλ του.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο, ο Βασίλης Κικίλιας ποζάρει μαζί με την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο τους και λάμποντας από ευτυχία, λίγο μετά το τέλος της βάπτισης.

kikilias_bala.jpg

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της όμορφης οικογένειας.