Ο Μαθιός γοητεύει και τις Ιταλίδες - Ο Δημήτρης Λάλος και ο «Σιωπηλός δρόμος» αλά ιταλικά

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μαθιός γοητεύει και τις Ιταλίδες - Ο Δημήτρης Λάλος και ο «Σιωπηλός δρόμος» αλά ιταλικά

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού στον Alpha αλλά και πρωταγωνιστής της σειράς «Σιωπηλός δρόμος» του Mega, ετοιμάζεται να κατακτήσει και το Ιταλικό κοινό. 

Οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας που έκαναν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και χαρακτηρίστηκαν για το άρτιο καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα, ανοίγουν τα φτερά τους για το εξωτερικό. Η σειρά του Mega «Σιωπηλός δρόμος» ήδη ξεκινά να μεταδίδεται σε ιταλικό κανάλι. Με τον Μαθιό μας από τον Σασμό, τον Δημήτρη Λάλο δηλαδή που έκανε τον ρόλο του αστυνομικού Νάσου Οικονομίδη, να ετοιμάζεται και για διεθνή καριέρα.

Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός ξεκίνησε διακοπές με τη σύζυγό του και η κόρη τους έκλεψε την παράσταση

Buongiorno Μαθιό

Η σειρά «Σιωπηλός δρόμος» στο Mega ήταν και η πρώτη στην κατηγορία της μυθοπλασίας στο νέο ξεκίνημα του καναλιού και έκανε αίσθηση για το άρτιο καλλιτεχνικό της αποτέλεσμα. Οι ηθοποιοί, η εξαιρετική φωτογραφία αλλά και το σενάριο που είχε αρκετές δόσεις σασπένς, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Ο Δημήτρης Λάλος έκανε σε αυτή την σειρά και τον πρώτο του ουσιαστικά μεγάλο ρόλο στην τηλεόραση, εκείνον του αστυνομικού Νάσου Οικονομίδη, ο οποίος είχε αναλάβει την εξυχνίαση της υπόθεσης απαγωγής των μαθητών ενός κολλεγίου. Στο Canale 5 έχει παιχθεί ήδη το πρώτο επεισόδιο. Ο τίτλος έχει μεταφραστεί επακριβώς σε La strada del silenzio και όπως συμβαίνει σε όλες τις ξενόγλωσσες παραγωγές στα ιταλικά κανάλια, έχει μεταγλωτιστεί.

Ο Δημήτρης Λάλος αυτή την χρονιά ζει επαγγελματικά τις καλύτερες στιγμές του. Η παράστασή του «Έκτορος κάθαρσις» γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ η ταινία στην οποία συμμετέχει «Αγέλη προβάτων» παίζει ήδη στον κινηματογράφο και κάνει και τα πρώτα του βήματα σε κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού.

Μην ξεχνάμε φυσικά τον ρόλο του ως Μαθιός στον Σασμό.

Ο οποίος στον δεύτερο κύκλο της σειράς αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τον είδαμε να συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τον φόνο του Άγγελου και ενώ ο αστυνόμος ψάχνει την ευκαιρία για να του αποδώσει και κατηγορία για τον φόνο του Στεφανή, τα στοιχεία της έρευνας του, δεν επαρκούν. Θα αποφυλακιστεί καθώς θα βρεθεί ο πραγματικός ένοχος για τον φόνο του Άγγελου, αλλά η σχέση του με την Βασιλική δεν θα είναι όπως πριν. Εκείνη έχει πληγωθεί. Πίστευε πως η ημέρα του γάμου της θα ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής της. Ούτε γάμος έγινε και ο Μαθιός βρίσκεται σε δεινή θέση. Θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες. Για πρώτη φορά θα τον υποψιαστεί για τον φόνο του Στεφανή. Ένα βήμα πριν τον χωρισμό θα βρεθεί το ζευγάρι.