Δημήτρης Λάλος: Ο περίεργος λόγος που παράτησε στα... ξαφνικά θαυμάστριά του

Κατερίνα Μπούσιου
Δημήτρης Λάλος: Ο περίεργος λόγος που παράτησε στα... ξαφνικά θαυμάστριά του

Το αστείο περιστατικό με ηλικιωμένη θαυμάστρια του, η αγάπη του κόσμου αλλά και η παραδοχή πως εκείνος χειρίζεται προσωπικά τα social media του, βλέπει και απαντά στα μηνύματα που δέχεται. 

Για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του, ο ρόλος του ως Μαθιός και η επιτυχία του Σασμού στον Alpha, μίλησε ο Δημήτρης Λάλος και μάλιστα σε ειδικό podcast του συγγραφέα του ομότιτλου βιβλίου της σειράς, Σπύρου Πετρουλάκη. Και ο ηθοποιός αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό με θαυμάστρια του, τη σχέση του με τα social media και αποκρυπρογράφησε το κοινό που τον λατρεύει ως δολοφόνο Σταματάκη. Και δεν είναι μόνο οι γυναίκες που μαγνητίζονται από το βλέμμα του.


https://www.instagram.com/p/Ca4aSu2LqJu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Οταν παίζει ο Μαθιός...όλοι σοβαρεύουν

Ο Σπύρος Πετρουλάκης ρώτησε καταρχάς αν συμβαίνουν ευτράπελα την ώρα των γυρισμάτων ή αν του έχει συμβεί κάτι αναπάντεχο με τον απλό κόσμο που τον συναντά στο δρόμο. Και ο Δημήτρης Λάλος ήταν απολαυστικός στη διήγηση του: «Στο γύρισμα δεν μου έχει τύχει. Δεν υπάρχουν αστεία. 'Οταν παίζει ο Μαθιός, όλα σοβαρεύουν. Με το που συγκεντρώνεται εκείνος, συγκεντρώνεται όλο το σετ στο γύρισμα. (γέλια) Αλλά μου έχει συμβεί εκτός γυρίσματος. 'Ημουν στο αυτοκίνητο μία μέρα και γυρνούσα από τα γυρίσματα και ήθελα οπωσδήποτε να πάω στην τουαλέτα γιατί είχα πιει δύο μπουκάλια νερό. Το gps μου έδειχνε ότι είχα ακόμη 25 λεπτά για να φτάσω στο σπίτι. Λέω θα τρελαθώ, θα πεθάνω! Φτάνω στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και βλέπω ένα μαγαζί (σ.σ αναφέρει γνωστό ταχυφαγείο). Σταματάω λοιπόν και αποφασίζω να μπω μέσα. Ψάχνω να βρω μάσκα στο αυτοκίνητο, δεν έχω και πάω στο περίπτερο να αγοράσω. Μέχρι όμως να μου τη δώσει, εμφανίζεται μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία μου λέει: «εσύ δεν είσαι ο ηθοποιός που παίζει στο Σασμό; Λοιπόν άκου μου λέει. Είμαι από την Κρήτη....» και ξεκινά να μου μιλά ενώ εγώ περιμένω τη μάσκα γιατί θέλω να μπω στο μαγαζί για να πάω στη τουαλέτα. Δεν μπορούσα όμως να κρατηθώ, την διέκοψα χωρίς να την αφήσω να μιλήσει. Λυπάμαι που έφυγα έτσι αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς». (γέλια)



Αυτή η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι πάντως η μοναδική του θαυμάστρια. Και δεν είναι μόνο οι γυναίκες που γοητεύονται από εκείνον, αλλά έχει μία μεγάλη γκάμα κοινού που τον αγαπά και εξηγεί τον λόγο: «Δεν είναι στυγνός δολοφόνος ο Μαθιός για αυτό όλοι τον συμπαθούν. Γυναίκες, άντρες, παιδιά, συνταξιούχοι, έχω δει όλη τη γκάμα των ανθρώπων να τους αρέσει ο Μαθιός. Λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στα social media. Εγώ τα λειτουργώ, δεν έχω κάποιον άλλον. 'Εχω γύρω στα 15 fan page».


https://www.instagram.com/p/CZsID-4LZ8F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως όπως λέει ο ίδιος, έχει καταφέρει να έχει ισορροπία στη ζωή του και δεν «κουβαλά» τον ρόλο του Μαθιού στο σπίτι, δεν έχει γίνει δηλαδή ένα καταναγκαστικό βίωμα για να τον αποδώσει καλύτερα: «Έχω μία αρχή. Πάντα βάζω τη ζωή μου στο ρόλο, αλλά ποτέ το ρόλο στη ζωή μου. O Στανισλάφσκι έλεγε, πως ο ηθοποιός που πιστεύει ότι είναι βασιλιάς Ληρ είναι τρελός. 'Οσο θες να είσαι ο ρόλος δεν είσαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του και καμία από τις δύο δεν είναι η Βασιλική

Ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε πώς αντιμετωπίζει όσους θέλουν να μάθουν την εξέλιξη του Σασμού

Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό