H Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε στον μεγαλύτερο μύθο για τις πλαστικές όταν έχεις παντρευτεί χειρουργό

H Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε στον μεγαλύτερο μύθο για τις πλαστικές όταν έχεις παντρευτεί χειρουργό

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε πιο ακομπλεξάριστα από ποτέ για τη φήμη που την θέλει να έχει κάνει άπειρες πλαστικές επειδή παντρεύτηκε τον Ανδρέα Φουστάνο.

Οι πλαστικές, οι άντρες, το φλερτ και τι έγινε τελικά με την παρουσίαση του X-Factor. Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις απορίες που έλυσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο νέο της βίντεο στο Youtube με τον Φίλιππο Ιωάννου.

Όσον αφορά το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη, η Νατάσα απάντησε ταυτόχρονα και σε αυτόν τον μύθο περί πλαστικών που την ακολουθεί για δεκαετίες τώρα και δικαιολόγησε τα ψέματα που έχουν γραφτεί μετά τον γάμο με τον Αντρέα Φουστάνο.

Κεφάλαιο πλαστικές

«Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Κάτω από το πρίσμα μιας χιουμοριστικής άποψης γελάω. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω.

Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους, αυτό θέλω να είμαι γιατί η μουσική ανήκει σε όλους μας. Δεν μπορείς να το κάνεις κι εσύ να είσαι ντίβα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κεφάλαιο έρωτας:


«Δεν είμαι ερωτευμένη, θα ήθελα πολύ να είμαι», εξομολογήθηκε η Νατάσα η οποία τόνισε πως δεν είναι ζηλιάρα αρκεί να μην της δώσουν δικαίωμα:

«Αν μου δώσεις δικαιώματα, είμαι ζηλιάρα. Κατινιές δεν έχω κάνει, τηλέφωνο δεν έχω ψάξει», είπε η Θεοδωρίδου.

Στους πιο ωραίους άντρες στην Ελλάδα, η Νατάσα ανέφερε τον Πέτρο Ιακωβίδη τον οποίο χαρακτήρισε αδερφό της, ενώ μίλησε και για τον Νίκο Παπαδάκη και για τον Κώστα Τσουρό.

Η Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως οι άντρες την φλερτάρουν τονίζοντας πως πολύ καλά κάνουν!

Η Νατάσα μίλησε και για εκείνη την περίοδο στην καραντίνα που φάνηκε ο αληθινός της εαυτός, ειδικά για εκείνη τη φήμη για την Χριστιάνα.

Όπως θυμάσαι οι φήμες ήθελαν τη Χριστιάνα να έχει έρθει από το Λονδίνο όπου σπούδαζε με κορονοϊο και να έχει κάνει ένα μεγάλο πάρτι που αποτέλεσε αιτία διασποράς του ιού στη Συμπρωτεύουσα.

«Είχε βγει εκείνη η φήμη για το παιδάκι μου και αντιληφθήκατε τι εστί Νατάσα ως μαμά. Είμαι μαμά που δεν ενοχλεί, μπορεί να ενοχλήσω όταν βλέπω ότι κάτι πάει να γίνει λάθος. Θα γίνω λίγο πιο απότομη, από αγάπη. Ρωτάω με ποιον βγαίνει η κόρη μου για παράδειγμα», είπε η Νατάσα, η οποία δεν δίστασε να κάνει και φάρσα στη Χριστιάνα.

Το μυστήριο με την παρουσίαση:

Οι φήμες ήθελαν τη Νατάσα να είναι η παρουσιάστρια του φετινού X- Factor στο MEGA, θέση που τελικά πήρε ο Αντρέας Γεωργίου.

«Όταν μου πρότειναν να είμαι κριτική επιτροπή στο X- Factor, αντιπρότεινα να είμαι παρουσιάστρια αλλά δεν έγινε. Δεν θα γινόμουν ποτέ κριτική επιτροπή», τόνισε η Νατάσα δίνοντας τέλος στις φήμες.