Η εγκυμονούσα Κατερίνα Παπουτσάκη κατακτά την haute couture και γίνεται είδωλο των 80's

Κατερίνα Μπούσιου
Η εγκυμονούσα Κατερίνα Παπουτσάκη κατακτά την haute couture και γίνεται είδωλο των 80's

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και οι εκπλήξεις που την περιμένουν λίγο πριν τα 80's στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Η Μαίρη από το Παγκράτι ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές και γίνεται fashion icon. Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις ανάγκες του ρόλου της, στα Καλύτερα μας Χρόνια, κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και δέχεται ένα κολακευτικό σχόλιο και από την κολλητή της φίλη, Τζένη Θεωνά. Μήπως όμως η Κατερίνα γίνει και μαμά;

Από το Παρίσι κατακτά τα σαλόνια της Αθήνας

Η Κατερίνα ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα της εμφάνιση. Με floral φόρεμα με έντονα pattern των 80's, φουλάρι στο λαιμό και μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της με κοντό καρέ και ανέμελες μπούκλες. Αυτό το look της πηγαίνει πολύ. Η Μαίρη από το Παγκράτι, δεν είναι πια η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CdyKJp2op6-

Στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, η οποία συνεχίζει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν (το λες και επιτυχία αυτό για την δημόσια τηλεόραση) η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και κόβει την ανάσα φορώντας τα μίνι της εποχής. Με το σώμα που διαθέτει η ηθοποιός μπορεί να υποστηρίξει άνετα το νέο της ρόλο. Αφήστε που μένει και έγκυος στο 4ο παιδί της και ο τηλεοπτικός της σύζυγος Μελέτης Ηλίας, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Το γυμνασμένο σώμα της Κατερίνας Παπουτσάκη δείχνει πως ζει τα καλύτερα της χρόνια

https://www.instagram.com/p/CfejkDzjLXs

Η πολυτάλαντη Μαιρούλα από το Παγκράτι μετά από ένα ταξίδι στο Παρίσι, αποφασίζει εκτός από τις αλλαγές στην δική της εμφάνιση, να κάνει και επαγγελματικές αλλαγές. Να αφήσει την μπουτίκ της και να ανοίξει οίκο μόδας. Κάνει την επανάστασή της ως γυναίκα, ενώ χρονικά βρισκόμαστε πια στην δεκαετία που άνθισε ο φεμινισμός, την δεκαετία του 80.

Στην σειρά φέτος θα έχουμε και την προσθήκη σε έναν μικρό ρόλο του Γιώργου Παπαγεωργίου στον ρόλο του στενού της συνεργάτη. Σταθερά στο πλευρό της Κατερίνας Παπουτσάκη ως η τηλεοπτική της αδελφή είναι και πάλι η Τζένη Θεωνά. Η οποία όπως έγραψε πρόσφατα για την κολλητή της φίλη: «Κι αυτό το καλοκαίρι μαζί. Την πρώτη φορά που συζητήσαμε για την σειρά ήταν επίσης καλοκαίρι αλλά τότε σπρώχναμε ακόμα καρότσια. Και να' μαστε τώρα. Χρόνια μετά και κάτω απ' την μαρκίζα. Φτάσαμε αισίως στο 1978. Γκρέιτφουλ, που λένε.
Υγ. Aγαπώ και το λακάκι σου.». Και όταν αναφέρεται στις βόλτες με τα καρότσια, εννοεί την εποχή που εκείνη είχε γεννήσει τον γιο της και η Κατερίνα τον δεύτερο γιο της και πήγαιναν μαζί βόλτα τα απογεύματα τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CfKPOhVs69b