Η Δανάη Μπάρκα ξέρει να ποζάρει με μαγιό από τότε που ήταν παιδί

Η Δανάη Μπάρκα ξέρει να ποζάρει με μαγιό από τότε που ήταν παιδί

Κάθε καλοκαίρι είναι μια ευκαιρία για τη Δανάη Μπάρκα να μας δείξει πώς πρέπει να ποζάρουμε με αυτοπεποίθηση με μαγιό.

Ήταν μια δυνατή χρονιά για τη Δανάη Μπάρκα, με το Πάμε Δανάη να κατακτά το τηλεοπτικό κοινό. Ήταν μια χρονιά όμως και με μια επίθεση κατά της Δανάης, που αφορούσε το σώμα της. Η ίδια προτίμησε στα σχόλια αυτά να απαντήσει πρόσφατα χαμογελώντας και τονίζοντας το πιο βασικό, ότι η ίδια αναπαράγεται για την αγάπη.

Η Δανάη για το σώμα της

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ πως αν το κάνω, θα ασχημύνω. Επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Θέλω απλά να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευτεί, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες φροντίζοντάς τον.

Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω ανθρώπους που είναι δίπλα μου, ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου με φως και αγάπη μόνο. Στο τέλος αυτά μένουν κι είμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει.

Η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, ότι γελάω και όχι ότι χλευάζω τους ανθρώπους. Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοια άτομα, γιατί ζούμε σε μία εποχή βίαιη και επικίνδυνη. Χαίρομαι που δεν είμαι απλά όμορφη. Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε, πριν πιάσουμε ανθρώπους στο στόμα μας. Δεν νοείται ένας άνθρωπος να προσπαθεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλο και να κακοποιεί την ψυχή του», είπε η Δανάη χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Ce3mbuaLklS

Τα σχόλια που έχει μάθει να μην την αγγίζουν:

«Δεν είχα ποτέ να αντιμετωπίσω σοβαρά τo «Η κόρη της Σταυροπούλου» γιατί καταρχάς το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί, είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου. Μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελά τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή ως κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω. Είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντάς σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας.

Είναι περηφάνεια να έχεις αυτή την ταμπέλα. Έχω σκοτεινές στιγμές αλλά πολλές φορές κάνω το λάθος και τις κρύβω πολύ καλά και το ζω μόνη μου. Που δεν είναι καλό και δεν το προτείνω σε κανέναν άνθρωπο. Μπορεί κάποιος να μην καταλαβαίνει πόσο επίπονο είναι να μπαίνεις, να ανοίγεις μια πλατφόρμα και να βλέπεις σχόλια τόσο άσχημα, είναι πολύ δύσκολο. Ακόμη και αν προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χαρά, δεν είναι πάντα εύκολο. Απλά αυτό θέλω να βγαίνει προς τα έξω. Όταν δεν υπάρχει λόγος με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια. Το να ξυπνάω και να βλέπω από εδώ και από εκεί σχόλια, με ξενερώνει, με λυπεί», είχε πει η Δανάη.

Η Δανάη είναι έμπνευση

https://www.instagram.com/p/CZAB5r7sqUu

Η Μπάρκα ξέρει από ποτέ να αγαπά τις καμπύλες της, να ποζάρει με μαγιό με τρόπο που θέλουμε να αντιγράψουμε και οι πόζες της με μαγιό είναι πάντα φυσικές και αβίαστες, από τότε που ήταν παιδί!

https://www.instagram.com/p/Cf8leUEtoB9

Να πάρε κι εσύ λίγη έμπνευση.