Η γεμάτη υπονοούμενα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου βρήκε σύμμαχο στη Ναταλία Γερμανού

Η γεμάτη υπονοούμενα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου βρήκε σύμμαχο στη Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση που προβλημάτισε.

Οι celebrities πολλές φορές χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα social media για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Μερικές φορές, αυτά είναι πιο ξεκάθαρα, ενώ άλλες αυτά γίνονται πιο κεκαλυμμένα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση, η οποία μέσα από λογοπαίγνια πετάει κάποιες σπόντες για ανθρώπους και χαρακτήρες, χωρίς να διευκρινίζει, όμως, για ποιους «χτυπάει η καμπάνα».

Η γεμάτη υπονοούμενα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Η 33χρονη παρουσιάστρια που ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αποφάσισε να παίξει με τις λέξεις στη νέα της ανάρτηση και να πετάξει σπόντες που είχε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στο μυαλό της.

https://www.instagram.com/p/CfY-3lYo2A0

«Σημασία δεν έχουν οι λήψεις. Σημασία έχουν οι «συλλήψεις» σε κλικ όμορφων στιγμών. Επίσης σημασία δεν έχει αν θα «λείψεις» αλλά αν θα «παραλείψεις» βασικά πράγματα. Και μιας και αγαπώ να παίζω με τις λέξεις, ποτέ όμως με ανθρώπους και συναισθήματα, επιτρέψτε μου να κλείσω τούτη τη λεζάντα με μια υπενθύμιση: Οι παραπάνω φωτός συνοδεύονται από ΤΠ … δεν εννοώ ‘Τοποθέτηση προϊόντος’ αλλά ‘Τοποθέτηση Προσωπικότητας’.

Κάποιοι,-ες ίσως να μην το πιάσουν με την πρώτη και να αναρωτηθούν τι εννοώ. . . Ας συμβουλευτούν τους ειδικούς, αυτοί ξέρουν (;)», έγραψε η Μαλέσκου.

Τα σχόλια

Είναι οι βόλτες στη φύση ο λόγος που η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τόση θετική ενέργεια;

Στη θέα του post, πολλοί followers της μπήκαν στη διαδικασία να σχολιάσουν και, ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η Ναταλία Γερμανού. Η 57χρονη παρουσιάστρια πρώτα έβαλε ένα emoji που γελάει και έπειτα μία καρδούλα που εκφράζει την υποστήριξή της στη συνάδελφό της.

ioanna_maleskou_uponooumena20.jpg

Άλλοι, άρχισαν να δείχνουν τη δική τους στήριξη με τον τρόπο που μπορούσαν, λέγοντας πόσο την αγαπάνε αλλά και το ότι πιστεύουν σε εκείνη για ό,τι αναφέρεται και για ό,τι αποφασίσει να κάνει.