Survivor vs Reality ή αλλιώς η αλλαγή που έκαναν 5 παίκτριες & γιατί άρεσε περισσότερο της Σοφιάνας

Survivor vs Reality ή αλλιώς η αλλαγή που έκαναν 5 παίκτριες & γιατί άρεσε περισσότερο της Σοφιάνας

Το «έπαθλο» στον εαυτό τους μετά το παιχνίδι και ποιος είναι ο αληθινός Survivor.

Ο αληθινός επιζών μετά από τόσους μήνες παραμονής σε ένα νησί χωρίς πρόσβαση σε προϊόντα περιποίησης, είναι ομολογουμένως τα μαλλιά. Σε σημείο που αν έπρεπε να πάρουμε μέρος εμείς, θα διαπραγματευόμασταν να έχουν και εκείνα το δικό τους «έπαθλο», με πολλές αναζωογονητικές μάσκες και επαγγελματικά treatments, όταν με το καλό επιστρέφαμε στην Ελλάδα.

Επειδή όμως το θέμα μας εν προκειμένω είναι όσες πράγματι πήραν μέρος στο παιχνίδι, ας επικεντρωθούμε σε αυτό. Η αποχή λοιπόν από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες styling, μπορεί να εμπεριέχει και μερικές θετικές για την τρίχα μας συνέπειες. «Διάλειμμα» από τα εργαλεία θερμότητας, τα βαφές, το ντεκαπάζ…Όλα αυτά όμως σε συνδυασμό με ταυτόχρονο «διάλειμμα» από την ενυδάτωση, τη θρέψη και την αντηλιακή προστασία, μάλλον είναι ένα πολύ βαρύ τίμημα.

Ας δούμε λοιπόν πώς διαχειρίστηκαν οι παίκτριες του φετινού κύκλου όλο αυτό το «σοκ» που υπέστησαν τα μαλλιά τους. Και, για τον Θεό, όχι άλλα braids. Τα λατρέψαμε, τα μιμηθήκαμε και εμείς, αλλά φτάνει. Η τελευταία φορά που αποτέλεσαν πρόταση ήταν το 2017, όταν η «Λαουρίτα» δημιουργούσε πλεξούδες στις συμπαίκτριές της και την τελευταία φορά που τσεκάραμε, είχαμε 2022.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η 28χρονη καλλονή, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, άρχισε πάλι τα ταξίδια. Πριν αναχωρήσει όμως για ευρωπαϊκούς προορισμούς, «προσγειώθηκε» στην καρέκλα του κομμωτή της. Και από εκεί που είχε αρκετά ταλαιπωρημένες, ηλιοκαμένες ξηρές άκρες, επανέφερε πλήρως την κουπ της. Έκανε τις θεραπείες της, απέκτησε και πάλι ενυδατωμένα και glowy μαλλιά και φυσικά αποχαιρέτησε όλες αυτές τις άκρες που υποβάθμιζαν την τελική λαμπερή τους εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CdyPYHGtNO9

Ωστόσο, δεν ήταν εξίσου διατεθειμένη να αποχωριστεί και όλο εκείνο το μήκος που της προσέφεραν, για αυτό κατέφυγε στη λύση των hair extensions.

Με ομολογουμένως πολύ σωστή τοποθέτηση, δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια τεχνική ακολούθησε ο hair expert της. Αν σκέφτεσαι και εσύ να προχωρήσεις σε κάτι ανάλογο, ευτυχώς πλέον υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να βρεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Από την κλασική τεχνική της κόλλας κερατίνης, μέχρι τα micro-rings και τα tapes, ο κομμωτής σου θα σε ενημερώσει για όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζεις. Σε κάθε περίπτωση, αν τα βάλεις όσο ακόμη έχουμε καλοκαίρι, καλό είναι να ζητήσεις και μερικές επιπλέον συμβουλές για την περιποίηση των extensions σου στην παραλία και μετά από αυτή. Πίστεψέ μας, δεν θες να σε βρει ο Σεπτέμβρης με κόμπους στις ρίζες των μαλλιών σου.

Πάντως, στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πηγαίνουν πολύ και υποστηρίζει και αυτό το hair look με μεγάλη επιτυχία και αυτοπεποίθηση.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Στον δρόμο που χάραξε η Ναυσικά, και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η 25χρονη «μάκρυνε» τα μαλλιά της, δίνοντας πολύ επιπλέον μήκος στην- καστανή παραμένουσα- χαίτη της.

Τα μαλλιά της είναι άλλωστε φυσικά καστανά, οπότε κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, ο ήλιος δημιούργησε πάνω τους μερικές ξανθές-μελί ανταύγειες.

https://www.instagram.com/p/Cet4DxdqT_y

Επιστρέφοντας λοιπόν, δεν «λυπήθηκε» καθόλου το μήκος και πήγε για ένα XXL αποτέλεσμα, all the way.

Ακόμη, έκανε μερικές πολύ επιτυχημένες ανταύγειες, γεμίζοντας τα μαλλιά της με αρκετούς τόνους του σαντρέ ξανθού. Από εμάς λοιπόν είναι «ναι» για την απόχρωση των μαλλιών της, αλλά δεν σου κρύβουμε πως θα προτιμούσαμε λίγο πιο κοντό το μήκος. Ωστόσο, η γνώμη μας περισσεύει αν αρέσουν στην ίδια, ενώ μπορεί να θέλει επιτέλους να «απολαύσει» την πολυτέλεια που δεν είχε τόσους μήνες.

Αν σκέφτεσαι και εσύ να κάνεις κάτι ανάλογο, τώρα είναι σίγουρα η κατάλληλη περίοδος. Οι ξανθές ανταύγειες θα «δέσουν» με την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα και θα δώσουν μια πιο ανέμελη νότα στα καλοκαιρινά σου looks, χωρίς να σε επιφορτίζουν με το άγχος της τακτικής ανανέωσης ρίζας.

Σοφιάνα Αβραμάκη

Η εντυπωσιακή Σοφιάνα, αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Έκοψε λοιπόν τα μαλλιά της σε ένα κούρεμα που πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως μακρύ καρέ. Η αλήθεια όμως είναι πως πρόκειται για μεσαίου μήκους μαλλιά, μιας και απέχει αρκετά εκατοστά από ένα αυθεντικό μακρύ καρέ.

https://www.instagram.com/p/CdszshcMrMX

Ακόμη, έκανε και ένα μοντέρνο νεανικό balayage, που άρεσε πάρα πολύ στις γυναίκες οι οποίες και υποστηρίζουν πως η εν λόγω αλλαγή είναι η καλύτερη.

Αν θες να ανανεώσεις και εσύ λίγο το κούρεμά σου, αλλά δεν είσαι έτοιμη για wow αλλαγές, αυτό το μήκος αποτελεί την ιδανική ενδιάμεση πρόταση. Για το balayage τα έχουμε ξαναπεί: Είναι το «δώρο» του κομμωτή σε μια πολυάσχολη γυναίκα που θέλει όμως να έχει ξανθούς τόνους στα μαλλιά της. Χωρίς τη δέσμευση για ανανέωση ρίζας ανά 20 ημέρες και τη συνεχή ταλαιπωρία που αυτό εμπεριέχει, «φωτίζει» το πρόσωπο και δείχνει πάντα on fleek.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είναι των μεγάλων αλλαγών, αλλά είναι των σωστών αλλαγών. Δεν έκανε κάποιο huge makeover που μας άφησε άφωνους, αλλά έδωσε το σωστό παράδειγμα και κούρεψε αρκετά τα μαλλιά της ώστε να «καθαρίσουν» από όλες εκείνες τις ταλαιπωρημένες άκρες.

https://www.instagram.com/p/CfqqufYMlL5

Ακόμη, έκανε ένα ελαφρύ φιλάρισμα, που της χάρισε φυσική κίνηση και έδωσε επιπλέον «χαρακτήρα» στο κούρεμα.

https://www.instagram.com/p/Cf9nvVJsyhG

Εν τέλει, είναι η απάντηση σε όσες αρνούνται να κουρευτούν για να μην κοντύνουν τα μαλλιά τους. Η απάντηση λοιπόν είναι πως πετυχαίνουμε το ακριβώς αντίθετο με τον τρόπο αυτό.

Οι ταλαιπωρημένες άκρες δεν κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο μακριά, αλλά πιο αφρόντιστα, ταλαιπωρημένα και ατημέλητα. Αντίθετα, με το που τις κουρέψουμε, η κουπ θα δείξει αμέσως πιο πλούσια και με περισσότερο όγκο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων βίωσε στο έπακρο αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ως την «εκδίκηση της ξανθιάς». Όσο ήταν στο παιχνίδι, έζησε τον εφιάλτη κάθε βαμμένης blondie. Άβαφη μαύρη ρίζα, ξανθό χρώμα με πορτοκαλί υποτόνους από τον ήλιο και πολύ αφυδατωμένη όψη και υφή. Σχεδόν μπορούσαμε να νιώσουμε τα μαλλιά της να «υποφέρουν» μέσα από την οθόνη και να ζητούν απελπισμένα ενυδάτωση και φροντίδα.

https://www.instagram.com/p/CfEWgKOM0aY

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την Ευρυδίκη και τα μαλλιά της στα οποία έδωσε όντως όλη τη φροντίδα που χρειάζονταν. Με το που επέστρεψε, φρέσκαρε ρίζα, έκανε μάσκες και θεραπείες ενυδάτωσης και από όσο μπορούμε να ψυχανεμιστούμε, συνέβη και ένα πολύ σοβαρό ρεφλέ. Και πολύ καλά έκανε.

https://www.instagram.com/p/CfsOXYqo_Ss

Τώρα επειδή μάλλον τα extensions είναι τα νέα braids, είδαμε και την ίδια με πολύ πολύ μακριά μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως και σε εκείνη θα τα προτιμούσαμε ελαφρώς πιο κοντά, για να δείχνουν πιο φυσικά.

https://www.instagram.com/p/Cf1YbHLsF_s

Ωστόσο, σαν beauty junkies οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τιμά συχνά τα αξεσουάρ μαλλιών που πολύ αγαπάμε και μας δείχνει διάφορες προτάσεις με τις εμφανίσεις της στην παραλία και τις αποδράσεις της.