Νάντια Μπουλέ: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της και το ξεχωριστό πάρτι με τις… χελώνες

Μαρία Ροδίτη
Νάντια Μπουλέ: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της και το ξεχωριστό πάρτι με τις… χελώνες

Η Σεμέλη Ρωξάνη έγινε 1 έτους και η μαμά, Νάντια Μπουλέ, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της. Το πάρτι και το εντυπωσιακό σκηνικό.

Τον τελευταίο έναν χρόνο η ζωή της Νάντιας Μπουλέ άλλαξε ριζικά. Η παρουσιάστρια του Dot έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ. Η μικρή Σεμέλη-Ρωξάνη γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 2021 και χθες είχε τα γενέθλιά της.

Οι γονείς της, λοιπόν, της ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι δίπλα σε πισίνα. Εκεί, βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού με τη Σεμέλη-Ρωξάνη να σβήνει για πρώτη φορά τούρτα.

Η Νάντια Μπουλέ θυμάται πόσο άλλαξε η ζωή της λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Χελώνες… παντού στο πάρτι της Σεμέλης-Ρωξάνης

Σε έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο γύρω από μία πισίνα στα βόρεια προάστια στήθηκε το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Νάντιας Μπουλέ. Και το θέμα αυτού; Οι χελώνες.

Η τούρτα της Σεμέλης-Ρωξάνης, τα αναμνηστικά δωράκια για τους μικρούς φίλους της, η διακόσμηση του χώρου, τα props και κάθε γωνιά του παιδικού πάρτι της κόρης της Νάντιας Μπουλέ και του Γιώργου Ισαάκ είχαν ροζ χελώνες. Φυσικά, από τα γενέθλια δεν έλειπαν ούτε τα μπαλόνια σε ροζ, λευκό και παστέλ κίτρινο χρώμα.

Η μαμά Νάντια επέλεξε για αυτήν την τόσο σημαντική μέρα ένα μακρύ φόρεμα στο πράσινο της ελιάς με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα, ενώ η μικρούλα φόρεσε καρό φόρεμα σε γαλάζιες και κόκκινες αποχρώσεις.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η αλλαγή στο σώμα της Νάντιας μετά τη γέννα

Η Νάντια Μπουλέ είχε αποκαλύψει σε Q&A στο Instagram πως μέχρι τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε πάρει μόνο 6,5 κιλά.

«Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα;», τη ρώτησε follower και εκείνη απάντησε: «6,5 αλλά μου λένε ότι στον τελευταίο μήνα παίρνεις πολύ γρήγορα βάρος. Ίδωμεν». Σήμερα η παρουσιάστρια του Dot του ΣΚΑΙ έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι στα καλύτερά της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Νάντια Μπουλέ λατρεύει τη γυμναστική και το υγιεινό φαγητό, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αφαιρέσει από τη διατροφή της το κρέας. Γι’ αυτό, άλλωστε, αν παρατήρησες τις φωτογραφίες παραπάνω, η τούρτα της μικρής Σεμέλης ήταν vegan.

https://www.instagram.com/p/CXNqqwiF02s

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Νάντια κατάφερε να χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα κιλά που πήρε κατά την εγκυμοσύνη και να επανέλθει στα φυσιολογικά της χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι κάνει σχεδόν καθημερινά ήπιες ασκήσεις standing abs για 14 λεπτά ώστε να έχει γραμμωμένους κοιλιακούς.