Η Ελένη Μενεγάκη αφήνει για λίγο τις διακοπές της και γίνεται μία σύγχρονη...Μανταλένα

Η Ελένη Μενεγάκη αφήνει για λίγο τις διακοπές της και γίνεται μία σύγχρονη...Μανταλένα

Άλλος με την βάρκα μας; Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε γυρίσματα για το Fishy της νέας σεζόν. 

Εκείνος της το είχε προτείνει όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της και εκείνη δεν έχασε την ευκαρία και τον κάλεσε στην Άνδρο. Η ψαριά προβλέπεται ενδιαφέρουσα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Ελένη Μενεγάκη η οποία με summer dress code ως σύγχρονη Μανταλένα, ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Fishy στο Mega.

https://www.instagram.com/p/Cf_19Xqjuve

Με την βάρκα του Γιάννη

Η Ελένη εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στον παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, στην ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου, οικογενειακώς και με τα 4 παιδιά της. Εκεί στήθηκε και το παραδοσιακό γλέντι στην παραλία για την γιορτή της μικρής Μαρίνας, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο. Είναι όπως λέει και εκείνη μία τυχερή μανούλα 4 παιδιών.

Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα της γιορτάζει – 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη σχέση λατρείας τους

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7

Η μόνη διακοπή που επέτρεψε η Ελένη από την ηρεμία της και την ξεκούραση δίπλα στο κύμα, ήταν για να κάνει το χατήρι του Γιάννη Τσιμιτσέλη και να συμμετέχει στην εκπομπή του Fishy, όπως ακριβώς του είχε τάξει. Και το καταλάβαμε αμέσως μόλις ο ηθοποιός, αγκυροβόλησε στον κόλπο στα Άχλα και μας ενημέρωσε με το σχετικό video πως βρίσκεται στην παραλία που περνά η παρουσιάστρια τα καλοκαίρια της και είναι μία φυσική προέκταση του Onar.

Ήρθαν όμως και τα πρώτα στιγμιότυπα με το dress code πάνω στην βάρκα με την Ελένη ως μία σύγχρονη Μανταλένα με το καπέλο της και τα μεγάλα της γυαλιά, πανέτοιμη για τις θαλάσσιες περιπέτεις μαζί με τον ηθοποιό. Και όπως γράφει: «Δουλίτσα με ένα χαλαρό outfit στους 40». Πάντως, την φυσική Μανταλένα, δηλαδή την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε την τύχη όπως όλοι θυμόμαστε όχι μόνο να την γνωρίσει αλλά και να κάνει συνέντευξη μαζί της, τα πρώτα της χρόνια ως παρουσιάστρια στον Πρωινό Καφέ.

menegaki_andros.JPG

Δεν ξέρουμε ακόμη τι έφερε η ψαριά, αλλά σίγουρα η παρουσιάστρια δεν έμεινε μόνο στα μαγειρέματα και στην μίνι συνέντευξη που παραδοσιακά κάνει ο Γιάννης με τον εκάστοτε καλεσμένο του. Τον ξέναγησε και σε όλο τον νησί, στις παραλίες και στους μικρούς κολπίσκους που είναι προσβάσιμοι μόνο από την θάλασσα. Αυτή στην ουσία είναι και η πρώτη μεγάλη συνέντευξη που δίνει η Ελένη τον τελευταίο χρόνο. Οι διακοπές της θα κρατήσουν όπως όλα δείχνουν μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, καθώς θα πρέπει να προετοιμαστεί έγκαιρα για την δεύτερη τηλεοπτική στης σεζόν στο Μega. Η εκπομπή θα επανέλθει σχετικά νωρίς, από τις αρχές Σεπτεμβρίου.