Η Linda Evangelista αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση

Η Linda Evangelista αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση

Μάσκες τέλος! Το supermodel κυκλοφορεί πια χωρίς να κρύβει το πρόσωπό του.

Η Linda Evangelista μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του 1990. Ήταν ένα από τα θρυλικά top models που άφησαν εποχή και η εξαφάνισή της από τα catwalks τα τελευταία χρόνια προκάλεσε πολλές απορίες στους θαυμαστές της. Μέχρι που η ίδια απάντησε σε όλα τα ερωτηματικά αποκαλύπτοντας ότι μετά από αποτυχημένη αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο – την paradoxical adipose hyperplasia- ξεκίνησε ο Γολγοθάς για την ίδια.

Το πρόσωπό της παραμορφώθηκε, η ίδια έγινε αγνώριστη και κάπως έτσι εξαφανίστηκε για περίπου 5 χρόνια από προσώπου γης. Τώρα, όμως, η 56χρονη star αποφάσισε και πάλι να βγει στον έξω κόσμο και, μάλιστα, χωρίς να κρύβει το πρόσωπό της.

linda evangelista

Paradoxical adipose hyperplasia: Η επιπλοκή θεραπείας που κατέστρεψε το πρόσωπο της Evangelista

Για πρώτη φορά χωρίς μάσκα προσώπου

Η Linda Evangelista δεν κρύβεται πια. Το supermodel απαθανατίστηκε για πρώτη φορά χωρίς μάσκα την Πέμπτη (24/2) στη Νέα Υόρκη, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση κρυολιπόλυσης.



Το 56χρονο μοντέλο απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να φορά μαύρο φούτερ με μαύρο παντελόνι και μπότες καθώς περπατούσε στο Chelsea Market. Πάτα το play στο βίντεο και δες πώς ακριβώς είναι το πρόσωπο της Linda Evangelista σήμερα.

Η διάγνωση της παράδοξης υπερπλασίας του λιπώδους ιστού

Το supermodel αποκάλυψε με ένα Instagram post τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι ήρθε αντιμέτωπη με μια επιπλοκή της κρυολιπόλυσης για την οποία κανένας δεν της είχε μιλήσει. Η 56χρονη Linda Evangelista είπε ότι υποφέρει από paradoxical adipose hyperplasia (παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού).

Η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού (aka paradoxical adipose hyperplasia) είναι μια επιπλοκή της κρυολιπόλυσης. Στο παρελθόν, θεωρείτο σπάνια, σήμερα ωστόσο φαίνεται να μην είναι και τόσο σπάνια.


https://www.instagram.com/p/CUJZa40tWXC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η PAH, λοιπόν, είναι η τοπικά εντοπισμένη σκλήρυνση του λίπους μετά την κρυολιπόλυση και έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση αντί τη συρρίκνωση των περιοχών του σώματος στις οποίες έχει γίνει θεραπεία κρυολιπόλυσης.

Αυτή η επιπλοκή εμφανίζεται λίγες εβδομάδες μετά τη θεραπεία κρυολιπόλυσης και το αποτέλεσμα είναι ένα ορατό διογκωμένο στρώμα λίπους κάτω από το δέρμα. Ωστόσο, μπορεί να επιβεβαιωθεί ως επιπλοκή μόνο έξι μήνες μετά την κρυολιπόλυση.

Αυτό, λοιπόν, ακριβώς έπαθε η Linda Evangelista στο πρόσωπό της και για αυτό τον περασμένο Σεπτέμβριο ζήτησε αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν είχε ενημερωθεί ποτέ πριν από τη θεραπεία ομορφιάς για μια τέτοια πιθανή παρενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ