Η Μαρία Σολωμού άλλαξε και το πιο κολακευτικό σχόλιο δεν ήρθε από τον Mente Fuerte

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Σολωμού άλλαξε και το πιο κολακευτικό σχόλιο δεν ήρθε από τον Mente Fuerte

Οι κρυφές διακοπές με τον αγαπημένο της και η  Άννα Βίσση που σχολίασε την νέα της εμφάνιση.   

Δεν ξέρουμε αν ο έρωτας είναι εκείνος που έχει φτιάξει τόσο πολύ αυτό το καλοκαίρι την διάθεση της Μαρίας Σολωμού, αλλά σίγουρα έχει παίξει τον ρόλο του. Η ηθοποιός κάνει αδιάκοπα αναρτήσεις από το προφίλ της στο Instagram και αυτή τη φορά δέχθηκε και την φιλοφρόνηση της Άννας Βίσση για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Με τον αγαπημένο της να βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο μαζί της, στην Κατερίνη. Αλλά στα κρυφά.

solomou2.jpg

Το φως το σωστό για την τέλεια beach selfie

«Όσα ξέρει η Μαρία» για την καλύτερη φωτογραφία παραλίας, δεν τα ξέρει κανείς για να χρησιμοποιήσουμε και τον τίτλο της εκπομπής της στα podcast. Αφού πάλεψε με τα κύματα με το sub, μας έδειξε με κάθε δυνατό τρόπο στις διακοπές της τις υπέροχες αναλογίες της, αυτή την φορά αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, στην δεύτερη φάση της καλοκαιρινής της ανεμελιάς. Έκανε ράστα τα μαλλιά της, φόρεσε το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της και άρχισε να περπατά στην παραλία. Και όχι μία οποιαδήποτε ώρα, αλλά το απόγευμα, γιατί όπως λέει η ίδια λατρεύει αυτό το φως. 'Αλλωστε ακόμη και οι επαγγελματίες φωτογράφοι προτείνουν αυτή την ώρα για την πιο μαγική σας selfie στην παραλία. Δεν θα ξέρει η Μαρία που έχεί αποδείξει ότι είναι δεινή instagrammer;

https://www.instagram.com/p/CgCuIiBtc5N

Ωστόσο με την νέα της αλλαγή αποκαλύφθηκε και μία γνωστή μας κυρία, ως θαυμάστρια της Μαρίας Σολωμού. Η Άννα Βίσση πήρε αφορμή από την ατάκα της για το φως που λατρεύει για να συμπληρώσει: «Και αυτό εσένα». Για να λάβει την απάντηση - προσφώνηση της Μαρίας «Κορίτσι μου!».

vissi_solomou.JPG

Όλες αυτές τις ημέρες η Μαρία δεν μας έχει αποκαλύψει, αν στην παρέα της εκτός από στενές της φίλες, βρίσκεται και ο αγαπημένος της Mente Fuerte. Αλλά τον πρόδωσε το instastory του, όπου δείχνει πως βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς μέρος στην Κατερίνη και στο ίδιο club όπου βρισκόταν και η Μαρία.

mentefuerte.jpg

Οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο περίπου και οι ίδιοι εκτός από ένα λογοπαίγνιο που έκαναν σε κοινή τους συνέντευξη, δεν έχουν παραδεχτεί κάτι άλλο δημόσια. Ο τράπερ την είχε ρωτήσει ευθέως: ««Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς. Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» Εκείνη γέλασε αλλά δεν του απάντησε, αλλά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, μιλάνε από μόνες τους και εξηγήσεις άλλες προς το παρόν δεν πρόκειται να μας δώσουν.

Look παραλίας: 4 φορές που η Μαρία Σολωμού συνδύασε τέλεια το μαγιό της