Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκατοίκησαν από την αρχή της σχέσης τους σε αυτό το σπίτι

Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκατοίκησαν από την αρχή της σχέσης τους σε αυτό το σπίτι
Instagram

Πλάνα από το σπίτι που ξεκίνησαν τα όνειρά τους για οικογένεια. 

Αν έπρεπε να διαλέξουμε τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της χρονιάς που μας πέρασε, από τη λίστα σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ένα ζευγάρι με μεγάλο target group που καλώς ή κακώς απασχολεί το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CdRChx7ILgl

Έναν περίπου χρόνο πριν, οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι και οι ίδιοι δεν το είχαν εξαρχής επιβεβαιώσει. Το έκαναν μέσω του Instagram. Εδώ και μερικές εβδομάδες οι φήμες ήθελαν την 28χρονη influencer έγκυο στο πρώτο τους παιδί και η επιβεβαίωση ήρθε και πάλι μέσα από το Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cd6GMozojyj

Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα μαμά ανέβασε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να κρατά το τεστ της εγκυμοσύνης της. Η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε μεν στις 18 Ιουλίου, αλλά η αρχική λήψη έγινε τρεις μήνες πριν, την ημέρα που έμαθε τα ευχάριστα και λίγο αφότου η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Στη λεζάντα της έκανε μια πολύ συγκινητική αναφορά στη μητέρα της που προ ολίγων μηνών έφυγε από τη ζωή. Θυμίζουμε ότι την είχε μεγαλώσει μόνη της, καθώς ο μπαμπάς της ήταν απών από τα παιδικά της χρόνια όπως έχει αποκαλύψει.

Ήταν άλλωστε αυτό που έσπευσε να διευκρινίσει ότι εν προκειμένω θα γίνει διαφορετικά: Το δικό της μωρό θα έχει και τους δυο γονείς του στο πλευρό του. Κόντρα λοιπόν στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, εκείνοι είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

«Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω».

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο σπίτι του ζευγαριού, λίγο πριν αυτό γεμίσει με παιδικά παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι εκείνη είχε μερικούς μήνες πριν αγοράσει και το δικό της διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πλάνα από τη διαδικασία της διακόσμησής του, είχε μοιραστεί και στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

Στην Αθήνα λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι μένει σε ένα extra χουχουλιάρικο σπίτι, με τζάκι, ξύλινο πάτωμα και υπέροχο (τεράστιο) μπάνιο.

https://www.instagram.com/p/CZ-Fy9AjKlV
https://www.instagram.com/p/CZw8UbbLSOP
https://www.instagram.com/p/CZrtMX6o__t
https://www.instagram.com/p/Cc0o5kpK4mS
https://www.instagram.com/p/CY1YfqMqI5h

Η γνωριμία, ο έρωτας και οι Instagram-ικές ερωτικές εξομολογήσεις

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στις 21 Αυγούστου 2021, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τότε φήμες και paparazzi λήψεις που τους ήθελαν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CS2G7z3onwU

Έκτοτε έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις και έχουν μιλήσει αρκετές φορές ο ένας για τον άλλον, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/p/Cbp1xNbIU4T

Μάλιστα, την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς και να δημιουργήσει οικογένεια με τη σύντροφό του, είχε εκφράσει το μοντέλο και στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα που συμμετείχε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

«Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά, είναι κάτι που το έχω πάρει από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή. Υπάρχει αγάπη, θέληση. Δεν φοβάμαι γιατί όταν είσαι εσύ ολοκληρωμένος, όσο μπορείς ως άνθρωπος, θα δώσεις και ολοκληρωμένα πράγματα στο παιδί σου. Ό,τι και να αντιμετωπίζει και αν το παιδί το κάνω με την Ιωάννα, δεν ξέρω κι αν θέλει να κάνει παιδί. Εννοείται θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα».

Στην ίδια εκπομπή είχε βρεθεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η Ιωάννα Τούνη, όπου είχε μιλήσει και πάλι για τη σχέση τους «Δεν είμαι στα 28 μου με έναν άνθρωπο για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θέλει δουλειά. Αν κάνει πρόταση, αναλόγως την πρόταση. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας» και προσέθεσε για τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους: Η Ιωάννα Τούνη με τη σειρά της σχολίασε για την γνωρισμία τους: «Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης. Ήταν κλειστό το σπίτι όλο το χειμώνα, σκουπίσαμε τις κατσαρίδες πρώτα».

Με εκείνον να προσθέτει: «Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων».

https://www.instagram.com/p/CX6jYocoEZX
https://www.instagram.com/p/CUK9_MUogw4
https://www.instagram.com/p/CTaNIBhoAJ1