Νύχτες και μέρες στη Μύκονο για τον Elon Musk που μόλις χώρισε πήγε διακοπές με άλλη γυναίκα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νύχτες και μέρες στη Μύκονο για τον Elon Musk που μόλις χώρισε πήγε διακοπές με άλλη γυναίκα

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος και η αγαπημένη του βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στο Νησί των Ανέμων και απολαμβάνουν τη σύντομη απόδρασή τους.

Ο Elon Musk είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς και πολυσυζητημένους επιχειρηματίες παγκοσμίως. Ο ιδοκτήτης της Tesla και της SpaceX έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας αφού επέλεξε το νησί της Μυκόνου για τις ολιγοήμερες διακοπές του.

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο νησί των ανέμων συνοδευόμενος από την νέα του σύντροφο, της οποίας η ταυτότητα παραμένει για την ώρα άγνωστη.

Ο ισχυρός άντρας χώρισε πρόσφατα από την αγαπημένη του, Νatasha Bassett μετά την αποκάλυψη ότι έγινε μπαμπάς για 9η φορά τον Νοέμβριο του 2021, είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις λίγες μέρες πριν εκπλήσσοντας τους πάντες. Ο Musk φέρεται να είναι ο μπαμπάς των διδύμων που έφερε στον κόσμο η Shivon Zilis. Ο καινοτόμος επιχειρηματίας έχει άλλα 7 παιδιά εκ των οποίων τα πέντε με την πρώτη του σύζυγο, Justine Musk και δύο με την τραγουδίστρια Grimes.

Ο Elon Musk κάνει διακοπές στην Μύκονο με το κορίτσι του

O Elon Musk θέλησε να αποφορτιστεί και να ξεχάσει για λίγο την δικαστική διαμάχη με το Twitter, καθώς η εταιρεία τού ζητάει το ποσό των 44 δις ευρώ για αθέτηση συμφωνίας. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε την ώρα που αποχωρούσε με σκάφος από γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Αγίας Άννας Μυκόνου.

https://www.instagram.com/p/CgJBTGMtlPU

Ο δισεκατομμυριούχος, η σύντροφός του και η παρέα τους απόλαυσαν το γεύμα τους στο ειδυλλιακό σημείο και αποχώρησαν αθόρυβα μαζί με την ασφάλειά τους.

Ο Elon Musk αγόρασε το Twitter και οι χρήστες της πλατφόρμας τον έκαναν πρώτο trend

O Elon Musk έγινε πατέρας για 9η φορά

«Κάνω ό,τι μπορώ για να αντιμετωπίσω την υπογεννητικότητα. Η κατάρρευση των ποσοστών γεννητικότητας είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός. Σας εύχομαι να αποκτήσετε μεγάλες οικογένειες και συγχαρητήρια σε όσους τις έχουν ήδη», έγραψε o Elon Musk στο Twitter.

Τα δικαστικά έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Insider δείχνουν ότι ο Elon Musk και η Shivon Zilis, κατέθεσαν αίτηση για να αλλάξουν τα ονόματα των δίδυμων μωρών τους, ώστε να έχουν «το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματός τους».

https://www.instagram.com/p/CfsnsairK_t

Η αίτηση κατατέθηκε στο Austin του Τέξας όπου γεννήθηκαν τα μωρά και εγκρίθηκε από τον δικαστή. Η Shivon Zilis φέρεται να γέννησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγες εβδομάδες πριν ο Μusk και η σύντροφός του, Grimes αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Πηγή κεντρικής: apimages.com