Nicole Kidman και Sarah Jessica Parker είναι για διακοπές στην Ελλάδα αλλά δε θέλουν δημοσιότητα

Nicole Kidman και Sarah Jessica Parker είναι για διακοπές στην Ελλάδα αλλά δε θέλουν δημοσιότητα

Η άρνηση της Sarah να φωτογραφηθεί με τα παιδιά της στο πλοίο και η μυστική εξόρμηση της Nicole στα ελληνικά νησιά. 

Αυτό το καλοκαίρι οι διάσημες προσωπικότητες του πλανήτη, επιλέγουν και πάλι ως ταξιδιωτικό προορισμό τους την Ελλάδα. Εδώ και λίγες ώρες, δύο σταρ του Hollywood, η Nicole Kidman και η Sarah Jessica Parker ήδη κάνουν τα μπάνια τους, στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

No photos please

Η Sarah Jessica Parker και λόγω της επιτυχίας του Sex and the City στην χώρα μας, είναι ένα πολύ οικείο μας πρόσωπο. Αν και θέλησε να περάσει απαρατήρητη, κάποιοι επιβάτες του πλοίου, στο δρομολόγιο Πειραιάς - Σύρος, σήμερα το πρωί, την εντόπισαν μαζί με τα παιδιά της και την πλησίασαν. Η Sarah άβαφη, φορώντας ένα καλοκαιρινό καφτάνι και σανδάλια, ζήτησε ωστόσο ευγενικά να μην την φωτογραφήσουν, υπονοώντας ότι ήθελε η επίσκεψή της να κρατηθεί όσο το δυνατόν μυστική και ιδιωτική.

Sarah Jessica Parker

Λίγες ώρες νωρίτερα ωστόσο, η συνάδελφός της Nicole Kidman έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα καταγάλανα ελληνικά νερά, χωρίς ωστόσο να μας εξηγεί την ακριβή της τοποθεσία, γράφοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Σε ευχαριστώ όμορφη Ελλάδα». Όπως καταλαβαίνουμε το ταξίδι της ήταν σύντομο, δεν έγινε ορατή από κανέναν και μόλις αναχώρησε.

https://www.instagram.com/p/CgKtCvmvYmB

Οι δύο σταρ έκαναν ιγκόγνιτο επίσκεψη στην Ελλάδα, σε αντίθεση ωστόσο με άλλες συναδέλφους τους όπως η Naomi Watts, η οποία ήρθε για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα και μαγεύτηκε από την Κέρκυρα και τους Παξούς.

https://www.instagram.com/p/CgHbXZ1rzgN

Τα αστέρια του τέννις Roger Federer (ο οποίος βρέθηκε στην Πάρο και την Μύκονο) αλλά και η Serena Williams συνεχίζουν τις διακοπές τους αλλά και τις αναρτήσεις τους στο Instagram ενώ αναμένεται και o Τom Hanks ο οποίος έχει σπίτι στην Αντίπαρο. Ήδη βρίσκονται για δέκατη συνεχή χρονιά στην Σκιάθο, η Goldie Hawn με τον Kurt Russell. Αυτές οι επισκέψεις σίγουρα είναι και μίας πρώτης τάξεως διαφήμιση της χώρας μας, γιατί όλοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις κάνοντας και τα σχετικά και απαραίτητα σχόλια στα social media.

Οι stars του τένις επιλέγουν Ελλάδα – Serena Williams & Roger Federer στη χώρα μας για διακοπές

https://www.instagram.com/p/Cf_m5fbL8dv