7 φορές που η Δανάη Μπάρκα έβαλε μαγιό και παρέδωσε μαθήματα πόζας και αυτοπεποίθησης

7 φορές που η Δανάη Μπάρκα έβαλε μαγιό και παρέδωσε μαθήματα πόζας και αυτοπεποίθησης

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της από την παραλία και μας δίνει έμπνευση για τις μελλοντικές μας λήψεις.

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της, παρά την μικρή της εμπειρία στον χώρο. Η 29χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί καθημερινά στους δέκτες του και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η νεαρή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 332 χιλιάδες ακόλουθους. Η Δανάη φημίζεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Παρά τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν για την εικόνα της, η παρουσιάστρια δεν δείχνει να πτοείται και εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης. Οι πόζες της με μαγιό είναι 100% αυθεντικές ενώ τα αποφθέγματα που τις συνοδεύουν δείχνουν πόσο ακομπλεξάριστος άνθρωπος είναι η Δανάη Μπάρκα.

Το inspiring μήνυμα της Δανάης Μπάρκα

«Ξέρω ότι ίσως είναι γραφικό για κάποιους ΑΛΛΑ όσο δεν γίνεται κατανοητό τόσο (οφείλουμε) να τα λέμε-ειδικά όσοι έχουμε κάποιους ακολούθους παραπάνω- για να γίνει όχι απλά κατανοητό αλλά ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ο ρατσισμός είναι το χειρότερο φαινόμενο που υπάρχει στον κόσμο. Οι ρατσιστές είναι το χειρότερο είδος ανθρώπων. ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος δεν είναι ανώτερος από κάποιον άλλον. Κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να υποβαθμίζει κάποιον άλλον. ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος δεν θα έπρεπε να προβάλλει τα δικά του κόμπλεξ σε άλλους που δεν του φταίνε σε κάτι. ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να στεναχωριέται, να κλαίει, να αισθάνεται άβολα επειδή κάποιος άλλος είναι ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ, ΑΔΥΝΑΜΟΣ, ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ και θεωρεί υπερδύναμη να κρίνει έναν συνάνθρωπό του.

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ομορφότερο στον πλανήτη από ένα όμορφο μυαλό, έναν καλό άνθρωπο, από μία ευαίσθητη ψυχή. Τι να το κάνεις το γυμνασμένο σώμα αν έχεις αγύμναστο εγκέφαλο; Ο σεβασμός είναι το Α και το Ω σε μία κοινωνία ισότητας και σε έναν κόσμο που παλεύουμε να είναι ισάξιος για όλους με ίδια δικαιώματα. Δεν μπορεί να καταπολεμάμε τη βία καθημερινά και ο κάθε ένας να υποτιμά τον διπλανό του -είτε γνωρίζονται είτε όχι. Μην γίνεις ένας ξεδιάντροπος άνθρωπος που κοροϊδεύει άλλους και στεναχωρεί καρδιές.

Γίνε ένας ωραίος άνθρωπος με ευγένεια και καλοσύνη προς όλους. Στη θέση του "κακοποιημένου” ψυχολογικά ή λεκτικά ή σωματικά ανθρώπου μπορεί να βρεθείς εσύ ή το παιδί σου ή η αδερφή σου ή η μαμά σου... και τότε θα απαιτείς δικαιοσύνη αγάπη και φροντίδα. Γίνε ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Το μίσος φέρνει μίσος. Η βία φέρνει βία. Η ευγένεια φέρνει ευγένεια. Η αγάπη φέρνει αγάπη. Δώσε αγάπη», είχε γράψει στο παρελθόν η παρουσιάστρια και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τις διακοπές της και «έβαλε φωτιά» στο Instagram

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ταξίδεψε πρόσφατα στη Μάνη και πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό. Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε 2 φωτογραφίες με φόντο τα καταγάλανα νερά αφήνοντας ως λεζάντα του post δύο emoji, μια μπλε καρδιά και ένα ματάκι.

https://www.instagram.com/p/Cf8leUEtoB9

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τα καλοκαίρια της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια», είχε γράψει πρόσφατα όλο νόημα η παροσιάστρια δημοσιεύοντας μια ανέμελη φωτογραφία της με μαγιό.

https://www.instagram.com/p/Ce3mbuaLklS

Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για τη Δανάη Μπάρκα και η έντονη συγκίνησή της

Πηγή κεντρικής: danai_barka

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό.