Η Jennifer Lopez άλλαξε – Τι δεν περίμεναν οι φίλοι της να κάνει στον γάμο με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez άλλαξε – Τι δεν περίμεναν οι φίλοι της να κάνει στον γάμο με τον Ben Affleck

Μέχρι κι οι φίλοι ξαφνιάστηκαν με την απόφαση που πήρε η σταρ με τον ηθοποιό.

Όσο κι αν ακόμη οι φανς δεν μπορούν να το πιστέψουν, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι πλέον παντρεμένοι, 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που ήταν μαζί. Η 52χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ηθοποιός πόζαραν σε selfies που αποτύπωναν την ευτυχία τους, ενώ φαίνεται πως κάποιος εργαζόμενος κατάφερε να τους απαθανατίσει στο κτίριο της Nevada στο background των εγγράφων της «πρωτεύουσας του γάμου».

Η νύφη δεν φόρεσε ένα, αλλά δύο νυφικά. Ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

https://www.instagram.com/p/CgIaA1kAMlz

Τι δεν περίμεναν οι φίλοι της

Η θέλησή της να παντρευτεί τον Ben δεν εξέπληξε κάποιον από τον κύκλο της. Όλοι έβλεπαν πόσο ερωτευμένοι είναι και περίμεναν ότι ο γάμος του ζευγαριού βρισκόταν κοντά. Ωστόσο, κανένας από τους φίλους της δεν περίμενε ένα πράγμα: ότι θα επιλέξουν αυτήν την τελετή στο Las Vegas.

«Ο γάμος της Jennifer στο Las Vegas έχει καταπλήξει όλους τους φίλους της σχετικά με τον τρόπο που η σχέση με τον Ben την έχει μεταμορφώσει. Δεν είναι μεγάλο σοκ για κάποιον που αποφάσισε να ‘κλεφτεί’. Έλεγε ότι μπορεί να διάλεγαν αυτήν την οδό για να κρατήσουν την κατάσταση πιο ιδιωτική, αλλά είναι ένα τεράστιο σοκ που ήταν τόσο διακριτικοί με αυτό», είπε πηγή αποκλειστικά στο HollywoodLife αποδίδοντας τον γάμο στο La Vegas στην αλλαγή της Jennifer μετά την επανένωση με τον Ben.

Ένας γάμος στο Las Vegas μπορεί να κοστίζει και μόλις 75 δολάρια και πρόκειται για μία πολύ γρήγορη και διαδικαστική τελετή, κατά την οποία το ζευγάρι απλά περιμένει στην ουρά να βάλει τις υπογραφές. Οι φίλοι της Lopez μάλλον περίμεναν κάτι πιο πολυτελές και φαντασμαγορικό για τη σταρ σε σχέση με αυτό που συνέβη. Μία τελετή που θα συζητάνε όλοι!

Αν δεις τι ανέβασε η JLo δύο μέρες μετά τον γάμο, θα καταλάβεις ακριβώς τι νιώθει για τον Ben

Η ανακοίνωση της JLo για τον γάμο

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν.

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε ανάμεσα στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η σταρ για να πληροφορήσει το κοινό της για τα νέα του γάμου.

«Ίσα που φτάσαμε στο λευκό γαμήλιο παρεκκλήσι μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά για μερικά λεπτά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες μέσα σε μία ροζ cabrio Cadillac που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν θέλαμε τον ίδιο τον Elvis να εμφανιστεί, το κόστος ήταν μεγαλύτερο και θα ήταν στο κρεβάτι», προσέθεσε.