Άλλο ένα καλοκαίρι που η Δανάη Μπάρκα έκανε την ίδια αλλαγή στα μαλλιά της – Το ανατρεπτικό look

Άλλο ένα καλοκαίρι που η Δανάη Μπάρκα έκανε την ίδια αλλαγή στα μαλλιά της – Το ανατρεπτικό look

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει να αλλάζει τα μαλλιά της και κάθε καλοκαίρι παραμένει πιστή σε ένα συγκεκριμένο χτένισμα: τα ράστα. Τα σχόλια του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στην ελληνική showbiz που να έχει δοκιμάσει τα πάντα στα μαλλιά του, αυτή δεν είναι άλλη από τη Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έχει γίνει πλατινέ ξανθιά, ginger, κοκκινομάλλα. Έχει βάψει πολύ σκούρα μαύρα τα μαλλιά της, τα έχει κάνει μελί και καστανόξανθα, αλλά και ombre.

Όσο κι αν επιμένει (και καλά κάνει) στις αλλαγές, δεν μπορεί να αντισταθεί το καλοκαίρι σε ένα συγκεκριμένο hairstyle: στα μαλλιά ράστα. Και ναι, και φέτος η Δανάη έκανε την αλλαγή που λατρεύει στα μαλλιά της.

Η Δανάη Μπάρκα ξέρει να ποζάρει με μαγιό από τότε που ήταν παιδί

Το post της Δανάης Μπάρκα με το νέο look

Σε ένα μπαλκόνι γεμάτο φυτά κι έχοντας κρυμμένα τα μάτια της με δύο βερίκοκα, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της hairstyle. «🍑😗Καλοκαιρινό μαλλί=✅», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια/ηθοποιός αποκαλύπτοντας τα ράστα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CgMn8Wds7mP

Όπως βλέπεις, αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στα μαλλιά της Δανάης, καθώς άλλαξε και το χρώμα μαλλιών της επιλέγοντας ένα σκούρο καστανό. Πώς σου φαίνεται;

Άλλη μία φορά που η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» επιλέγει σχεδόν τα ράστα και απόδειξη αποτελούν οι φωτογραφίες που θα δεις στην gallery.

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί φίλοι της Δανάης που έσπευσαν να σχολιάσουν το look με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να γράφει: «Ψέματα κάνει, δεν είναι μαλλί» και την Κατερίνα Παπουτσάκη να σημειώνει: «Έπος».

Όλες οι αλλαγές στα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα

Όπως είπαμε και παραπάνω, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην εικόνα της. Και όχι μόνο στο χρώμα μαλλιών! Η Δανάη Μπάρκα έχει υπάρξει και με πολύ κοντό καρέ, πλατινό ξανθέ αλλά και με μεσαίου μήκους μαύρα μαλλιά.

Σίγουρα της αρέσει να «παίζει» με το look της, δεν φοβάται να πειραματιστεί και δοκιμάζεται. Και καλά κάνεις, Δανάη, έχουμε να πούμε εμείς!