Η Angelina Jolie κέρδισε την δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt για το γνωστό οινοποιείο

Η Angelina Jolie κέρδισε την δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt για το γνωστό οινοποιείο
Invision

Το πρώην ζευγάρι έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη για το οινοποιείο Chateau Miraval, το οποίο αγόρασαν από κοινού το 2008.

Πρώτο θέμα στα ξένα μέσα είναι η δικάστικη διαμάχη του πρώην αγαπημένου και λαμπερού ζευγαριού του Hollywood, των Brangelina. O Brad Pitt και η Angelina Jolie μετά την κόντρα τους για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, είχαν ανοίξει νέο κύκλο περιπετειών στα δικαστήρια, αυτή την φορά για κοινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Brad Pitt μήνυσε την Angelina Jolie, ισχυριζόμενος ότι πούλησε παράνομα το μερίδιό της στο οινοποιείο που αγόρασαν μαζί το 2008. To πρώην ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του κτήματος Château Miraval στη Νότια Γαλλία, όπου το 2014 παντρεύτηκαν και πέρασαν εκεί αμέτρητες ανέμελες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. Το οινοποιείο αποτέλεσε «μήλο της έριδος» όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες χωρισμού του πρώην ζευγαριού το 2016.

Η «δικαίωση» της Angelina Jolie

Η νομική ομάδα της Angelina Jolie έχει κλητεύσει έγγραφα από τον Brad Pitt καθώς και από την εταιρεία του Mondo Bongo και τον διευθυντή της επιχείρησής του. Δικαστής που ασχολείται με την υπόθεση ανέφερε πως ο Pitt και οι συνεργάτες του πρέπει να παραδώσουν έγγραφα στους δικηγόρους της ηθοποιού παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του Pitt ζήτησαν από τα δικαστήρια να απορριφθεί το αίτημα.

Ακόμα κι αν ο Αμερικανός σταρ και η νομική του ομάδα θελήσουν να ασκήσουν έφεση, ο δικαστής έκρινε ότι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να εκδοθεί αυτή η απόφαση έφεσης - και όλα πρέπει να ανατραπούν.

Το προμελετημένο σχέδιο της Angelina Jolie σύμφωνα με τον Brad Pitt

Η απάντηση της Angelina Jolie στις κατηγορίες του Brad Pitt

Μια κοντινή πηγή από το περιβάλλον της Angelina Jolie είπε στο αμερικανικό People: «Η μήνυση του κ. Pitt εναντίον της κας Jolie είναι η προέκταση μιας ψευδούς αφήγησης και η αλήθεια της κατάστασης δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. Μετά τα γεγονότα που οδήγησαν την κα Jolie να υποβάλει αίτηση διαζυγίου και τα χρόνια που αφιέρωσε στη φροντίδα των παιδιών τους, η κα Jolie και τα παιδιά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ακίνητο και έτσι πήρε τη δύσκολη απόφαση να πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση».

Η πηγή πρόσθεσε: «Αφού έκανε πολλαπλές προσφορές στον πρώην σύζυγό της και γνωρίζοντας ότι η επιχείρηση θα κληρονομηθεί από τα παιδιά τους, βρήκε κάποιον επαγγελματία με εμπειρία στον κλάδο του αλκοόλ. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αφού έφυγε σωστά και νόμιμα από την επιχείρηση, ο κ. Pitt την εμπλέκει σε πολλαπλές αγωγές».

Πηγή κεντρικής: apimages.com