Στους πάγους οι αδερφές Λιβιεράτου μετά την αποφοίτηση της Νεφέλης και τα πλάνα είναι υπέροχα

Στους πάγους οι αδερφές Λιβιεράτου μετά την αποφοίτηση της Νεφέλης και τα πλάνα είναι υπέροχα

Η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου ανέβασαν στους λογαριασμούς τους εικόνες που μαγεύουν.

Μόλις μερικά 24ωρα πέρασαν από την αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου από το πανεπιστήμιο στην Αγγλία. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου πλέον είναι πτυχιούχος και μαζί με την αδερφή της, Δανάη, αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στους πάγους.

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου στους πάγους

Τα διάσημα κορίτσια που φημίζονται για την καλή τους αδερφική σχέση άρχισαν να κάνουν stories στους λογαριασμούς τους στο Instagram, με τα οποία έδειχναν ότι βρίσκονταν στους πάγους πάνω σε κάποιο πλοίο.

Το βίντεο που ανέβασε η Δανάη:

Οι εικόνες δείχνουν τα παγόβουνα να στέκουν εντυπωσιακά το ένα δίπλα στο άλλο και το θέαμα ήταν αναμενόμενα μαγευτικό. Ούτε η Δανάη ούτε η Νεφέλη διευκρίνισαν σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκονταν από άποψη τοποθεσίας.

livieratou_pagoi.jpg

Η αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έφυγε το 2018 για την Αγγλία για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College. Ο τομέας που την ενδιέφερε – το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath για την αποφοίτηση της αδερφής της. Μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει (το βίντεο στο τέλος του παρακάτω post).

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Η Δανάη έγραψε στο caption: «Το μυστικό της βασίλισσας για καλή ζωή», δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο στηρίζει την αδερφή της σε κάθε της βήμα. Από τις κοινές τους διακοπές μέχρι την αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι η Ελληνίδα Jolie και βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Pablo Miller