Η Νεφέλη Λιβιεράτου αποφοίτησε από το πανεπιστημίο και η Δανάη είναι η πιο περήφανη αδερφή

Η Νεφέλη Λιβιεράτου αποφοίτησε από το πανεπιστημίο και η Δανάη είναι η πιο περήφανη αδερφή

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και η αδερφή της μοιράστηκε βίντεο από την τελετή αποφοίτησης.

Η αποφοίτηση είναι μία περίσταση γιορτής, ικανοποίησης και υπερηφάνειας για τους για τον άνθρωπο που καταφέρνει να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά του αλλά και για τους δικούς του που βρίσκονται εκεί για να υποστηρίξουν. Έτσι ακριβώς έκανε και η Δανάη Λιβιεράτου για την αδερφή της, Νεφέλη, που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και πλέον είναι πτυχιούχος.

Οι σπουδές στο Bath

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έφυγε το 2018 για την Αγγλία για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College. Ο τομέας που την ενδιέφερε – το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

«19 χρόνια πριν άρχισες να ‘μεγαλώνεις’ μέσα στο σώμα μου. Και μετά... μεγάλωσες! Από τότε σε μεγαλώνω σαν κόρη κι εσύ με μεγαλώνεις σαν μαμά! Σ' ευχαριστώ! Eκανες πολύ καλή δουλειά! Είμαι χαρούμενη που έχω ‘πακετάρει’ τη βαλίτσα σου με αξιοπρέπεια, περηφάνια, κριτική σκέψη, αγάπη και αποφασιστικότητα», είχε γράψει τότε στο Facebook η μαμά των κοριτσιών, Εύη Αδάμ.

Η αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath για την αποφοίτηση της αδερφής της. Μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει.

Κάνε scroll στο post μέχρι το τέλος:

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Η Δανάη έγραψε στο caption: «Το μυστικό της βασίλισσας για καλή ζωή».

Η Νεφέλη Λιβιεράτου στην παραλία με την παρέα της είναι ό,τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε το τριήμερο

Η τέλεια σχέση Δανάης - Νεφέλης

Η Νεφέλη έχει πολύ καλή σχέση με τη μικρότερη αδερφή της, Δανάη, και πολλές φορές τις έχουμε δει να ποζάρουν μαζί στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Τα κορίτσια πηγαίνουν διακοπές και δείχνουν να περνούν καταπληκτικά με την παρέα τους. Αναμενόμενα, λοιπόν, μόλις η Δανάη είδε τις φωτογραφίες της Νεφέλης, όπως κάθε «σωστή» αδερφή, έκανε ένα αποθεωτικό σχόλιο για το θέαμα για να δείξει την αγάπη και την υποστήριξή της.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε τον Μάρτιο η Νεφέλη καθώς και το σχόλιο της Δανάης: