Στο Προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Παναγοπούλου για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Παναγοπούλου για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας
DIMITRIOS_KARVOYNTZIS

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega έδωσε το παρών και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Πριν μερικούς μήνες, στις αρχές του 2022, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν ζευγάρι. Ούτε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ούτε η δημοσιογράφος επιβεβαίωσαν ποτέ κάποια ερωτική σχέση, ωστόσο φωτογραφίες κυκλοφόρησαν που τους έδειχναν σε κοινές τους εξόδους που δύσκολα μπορούσαν να διαψεύσουν.

Όλοι μιλούσαν για το νέο ξεκίνημα του επί χρόνια συζύγου της Δέσποινας Βανδή και πατέρα των παιδιών της, ώσπου τον Μάιο του 2022, τα νέα δημοσιεύματα ήθελαν τον χωρισμό να «χτυπάει» την πόρτα στο ζευγάρι. Στην εκπομπή «Πρωινό» τότε αναφέρθηκε πως αιτία του χωρισμού ήταν ότι η παρουσιάστρια του Mega δεν άντεχε τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Τώρα, μερικούς μήνες μετά, η Παναγοπούλου έδωσε το παρών στο Προεδρικό Μέγαρο για τη δεξίωση για την 48η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό καθώς και τους αρχηγούς των κομμάτων, τους Έλληνες βουλευτές, πρόσωπα του επιχειρηματικού τομέα αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες και εκπροσώπους του Τύπου. Μέσα σε αυτούς ήταν και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η πορεία της δημοσιογράφου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει αποφοιτήσει από το τμήμα ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου. Το επαγγελματικό της ξεκίνημα έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 96, όπου και παρέμεινε για 10 χρόνια. Το βιογραφικό της στη συνέχεια εμπλουτίστηκε με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ για το υπουργείο Εργασίας, καθώς και κείμενα σε εφημερίδες και περιοδικά.

Σήμερα, η δημοσιογράφος παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο Mega κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

@katpanagopoulou

Η ανακοίνωση του χωρισμού του Ντέμη Νικολαΐδη από τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους έναν χρόνο πριν, στις 15 Ιουλίου του 2021, σοκάροντας τους φανς τους. Έκτοτε, οι δυο τους έχουν προχωρήσει με τις ζωές τους, με πρώτη την τραγουδίστρια με τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε τότε η ανακοίνωση.