Μήπως ο Βασίλης Μπισμπίκης σκεφτόταν το όνειρό του να ζήσει στην Κρήτη στη νέα photo με τη Δέσποινα;

Μήπως ο Βασίλης Μπισμπίκης σκεφτόταν το όνειρό του να ζήσει στην Κρήτη στη νέα photo με τη Δέσποινα;

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός περπατούσαν χέρι-χέρι σαν οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι.

Για περιοδεία με την παράσταση «Αντιγόνη» σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης και μέσα στο ταξίδι του βρέθηκε η Κρήτη. Η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, βρίσκεται μαζί του στο νησί και το ζευγάρι εκμεταλλεύεται τον όσο διαθέσιμο χρόνο έχει για να απολαμβάνει στιγμές, κάνοντας βόλτα και κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι.

Πρώτος ο 44χρονος ηθοποιός έκανε χτες (26/7) ένα story που τον δείχνει με την 53χρονη τραγουδίστρια να περπατάνε χέρι-χέρι στην Κνωσό. Σήμερα, η Βανδή έκανε repost με τους δυο τους πια να δείχνουν πως δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερη σημασία στο ποιος βλέπει αλλά θα ζήσουν τον έρωτά τους. Θα κάνουν τα stories τους όπως οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι.

Ίσως κάπως έτσι, ο Μπισμπίκης σκέφτηκε και λίγο το όνειρό του να ζήσει στην Κρήτη, όπως είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες (θυμήσου τι είχε πει παρακάτω).

vasilis_mpismpikis_despoina_vandi.jpg

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε μέσα από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Πρωινό του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα τον Σεπτέμβριο του 2021. Εκεί είδαμε την πρώτη φωτογραφία από την κοινή έξοδο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας να περπατούν παρέα.

Όλα οδηγούν σε εσένα Δέσποινα Βανδή - Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Θεσσαλονίκη

Το όνειρο του Βασίλη Μπισμπίκη

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω ένα μικρό σπίτι στην Κρήτη, στη θάλασσα, να κολυμπάω και να κάνω παρέα με τους φίλους μου τους βοσκούς στα κονάκια. Το όνειρό μου ‘πέρασε’, τουλάχιστον το σπίτι δίπλα στη θάλασσα εγκρίθηκε», είχε πει ο Μπισμπίκης στις αρχές του Ιουλίου στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη.

Τέλος ο φόβος για τον ηθοποιό

«Είμαι και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος, όπως όλοι. Θα κάνω τη ζωή μου, χωρίς τον φόβο του πώς με βλέπουν οι άλλοι. Ποτέ δεν πούλησα κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είμαι. Θα ανεβάσω φωτογραφίες, θα βγω έξω, θα φιληθώ σε ένα μπαρ, θα πάω στα μπουζούκια. Δε θα ήθελα να ζω με το φόβο να βγω έξω και να σκέφτομαι μην με τραβήξουν μια φωτογραφία.

Το μόνο που με ενόχλησε ήταν το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Στην αρχή, με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια», είπε ο ηθοποιός.