Η Ελένη Μενεγάκη έχει μόνο μία σωσία & αυτή είναι η 15χρονη Βαλέρια - Όπως έχει πει «Είναι ίδια εγώ»

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μόνο μία σωσία & αυτή είναι η 15χρονη Βαλέρια - Όπως έχει πει «Είναι ίδια εγώ»
Instagram / YouTube

Η έφηβη Βαλέρια μέσα από τις αναρτήσεις και τα λόγια της μαμάς της (εικόνες). 

Όσο επιτυχημένη κι αν είναι στα επαγγελματική της η Ελένη Μενεγάκη, αυτό που πάντα θα την προσδιορίζει πρώτο από όλα, είναι το πόσο αφοσιωμένη και τρυφερή μαμά αποδεικνύεται κάθε φορά. Η παρουσιάστρια του Mega, τρέφει τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά της, χωρίς να μπορεί να κρύψει την αδυναμία αυτή εντός και εκτός social media.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη» που και τη νέα σεζόν θα μας υποδέχεται τα μεσημέρια στο Mega, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον 21χρονο Άγγελο, τη 18χρονη Λάουρα και τη 15χρονη Βαλέρια από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο και τη μικρότερη Μαρίνα από τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, η οποία και είναι 8 ετών.

Μιλώντας για τη Βαλέρια λοιπόν, είναι το mini me της ή αλλιώς η σωσίας της. Όσο μεγαλώνει, όλο και περισσότερο μοιάζει με τη διάσημη μαμά της, γεγονός που από μόνο του μας προδιαθέτει για το πόσο όμορφη θα γίνει τελικά ως νεαρή γυναίκα. Η έφηβη είναι πια 15 ετών και κάθε φορά στα γενέθλιά της, η Ελένη Μενεγάκη μάς θυμίζει πόσο μεγάλη είναι η αδυναμία που της τρέφει.

https://www.instagram.com/p/CZRav7jLmCM

«Δηλώνω περήφανη μανούλα μιας ακόμη υπεροχής κόρης! Χρόνια πολλά Βαλέρια! Σ’ αγαπώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», είχε γράψει στα τελευταία της γενέθλια τον Ιανουάριο του 2022 για να της ευχηθεί.

Μόλις είχε γίνει 13 η μικρή της πριγκίπισσα, είχε και πάλι γράψει μερικά πολύ τρυφερά λόγια: «Το κορίτσι μου μόλις έγινε 13. Χρόνια πολλά Βαλέρια! Να χαμογελάς , να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις ! Σε αγαπάμε».

Και επειδή όλοι κάθε φορά επισημαίνουν το πόσο της μοιάζει, αναφέρθηκε και η ίδια στην ομοιότητά τους αυτή μέσα από παλαιότερη εκπομπή της.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Η Βαλέρια μού μοιάζει πολύ, είναι ίδια εγώ, η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπάς της, ο Μάκης, με μπλε μάτια, δεν έχει κάτι άλλο από εμένα. Έχω ξεφύγει πια από αυτά τα άγχη. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Στην αρχή περίμενα να με δω στο πρώτο, δεύτερο παιδί, τώρα ξέρω γεννάω μπαμπάδες».

Ακολουθούν οι φωτογραφίες της έφηβης, όπως τις έχει μοιραστεί η ίδια η Ελένη