Ευγενία Σαμαρά & Ορφέας Αυγουστίδης «δουλεύουν για εμάς»: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού»

Ευγενία Σαμαρά & Ορφέας Αυγουστίδης «δουλεύουν για εμάς»: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού»
Instagram

«Εδώ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας. Για εσάς δουλεύουμε βρε».

Τα ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς «Σασμός» έχουν γίνει γνωστά εδώ και καιρό, καθώς αναμένεται να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Δεν είναι να απορεί κανείς, δεδομένων των ιδιαίτερα υψηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημείωσε και του φανατικού κοινού που απέκτησε. Μέσα από τη συχνότητα του Alpha, εξελίχθηκε σε μια αγαπημένη συνήθεια για πολλούς λάτρεις και μη της κρητικής παράδοσης.

Παράγοντας της επιτυχίας του ήταν φυσικά και οι ταλαντούχοι του πρωταγωνιστές, όπως η Ευγενία Σαμαρά και ο Ορφέας Αυγουστίδης ή αλλιώς η «Στέλλα» και ο «Αστέρης». Αφότου λοιπόν ξεκουράστηκαν για λίγο και έκαναν τις διακοπές τους από τα γυρίσματα, επέστρεψαν και πάλι στο σετ.

https://www.instagram.com/p/CgKVoSItVwU
https://www.instagram.com/p/CgXS9FMLEd9

Έτσι, στο πλαίσιο των νέων γυρισμάτων, φωτογραφία από τα backstage μοιράστηκε η Ευγενία Σαμαρά μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου και παραμένει ιδιαίτερα ενεργή. Στο σχετικό στιγμιότυπο τη βλέπουμε με τον συμπρωταγωνιστή της, να ποζάρουν μαζί εμφανώς εξαντλημένοι.

«Εδώ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας. Για εσάς δουλεύουμε βρε», έγραψε με χιούμορ η όμορφη ηθοποιός.

Ακολουθεί η σχετική φωτογραφία:

Samara-Aygoystidhs-(1).jpg

Το beauty trick της Ευγενίας Σαμαρά για να τονίσει τη φυσική ομορφιά της

Έχει κάνει θραύση ως Στέλλα στον Σασμό του ALPHA με τον δυναμισμό και τις… ερωτικές της περιπέτειες, κάνει χαμό όμως και στα social media με την ομορφιά της. Η Ευγενία Σαμαρά είναι μια γυναίκα με φυσική ομορφιά, με καλλίγραμμο σώμα και συμμετρικό πρόσωπο, που δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να βγει αυτό που λέμε «καλή» στις φωτογραφίες.

Η ηθοποιός, ωστόσο, έχει ένα beauty trick, το οποίο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά της και το επιλέγει σχεδόν σε κάθε εμφάνισή της: τόσο τηλεοπτική όσο και ινσταγκραμική.

Το trick της Δανάης Παππά για να προστατεύει τα μαλλιά της από τον ήλιο το καλοκαίρι

Το beauty trick της Ευγενίας Σαμαρά

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram της Ευγενίας Σαμαρά, αλλά παρατηρώντας της και ως Στέλλα στον Σασμό, θα δεις ότι η ηθοποιός επιλέγει σχεδόν πάντα μια συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν: το nude.

Μπορεί, δηλαδή, η Ευγενία να μην έχει βάψει καθόλου τα μάτια ή το υπόλοιπο πρόσωπο, αλλά το nude κραγιόν ποτέ δεν το ξεχνά. Και, συνήθως, επιλέγει είτε το κλασικό nude, είτε ένα orange-nude για να τονίσει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά της, αλλά και τη σταρένια επιδερμίδα της. Να, δες στην gallery εδώ.