Το trick της Δανάης Παππά για να προστατεύει τα μαλλιά της από τον ήλιο το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Το trick της Δανάης Παππά για να προστατεύει τα μαλλιά της από τον ήλιο το καλοκαίρι

Η Δανάη Παππά βρέθηκε για διακοπές στους Παξούς και «αποκάλυψε» πώς προστατεύει τα μαλλιά της το καλοκαίρι από τον ήλιο.

Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» ολοκληρώθηκαν για αυτήν τη σεζόν και η Θοδώρα, κατά κόσμον Δανάη Παππά, άφησε την Αθήνα για μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Η ηθοποιός ξεκίνησε τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, από το Ιόνιο και σε φωτογραφίες που ανήρτησε απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί έχει τόσο υπέροχα μαλλιά πάντα.

Διότι η Δανάη προσέχει πολύ τα μαλλιά της όπου κι αν βρίσκεται. Είτε βρίσκεται στην Αθήνα, είτε σε νησί όπου ο ήλιος καίει ακόμα περισσότερο, η 25χρονη φροντίζει να περιποιείται τα μαλλιά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποιο είναι, λοιπόν, το trick της για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία; Το μαντήλι!

Η Δανάη Παππά με την πιο summerish εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Το μυστικό της Δανάης Παππά για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο

Με 3 φωτογραφίες από τους Παξούς η Δανάη Παππά μαρτύρησε στους followers της πρώτον ότι περνά υπέροχα το καλοκαίρι της και δεύτερον ότι με ένα oversized μαντήλι στα μαλλιά φροντίζει να προστατεύει την τρίχα της από την ηλιακή ακτινοβολία. Και πολύ καλά κάνει!

https://www.instagram.com/p/Cfg_PfONqua

Κι αυτό, γιατί ο ήλιος το καλοκαίρι καίει δυνατά κι έχει την ικανότητα να αφυδατώνει την τρίχα και να την ταλαιπωρεί τόσο όσο δεν φαντάζεσαι. Συνεπώς, ένα μαντήλι στην παραλία είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι κι εσύ για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου. Ειδικά, μάλιστα, αν είναι βαμμένα, με το μαντήλι θα διατηρήσεις αναλλοίωτο και το χρώμα τους δίνοντας επιπλέον στυλ στο συνολικό beach look σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καπέλο με το οποίο θα προστατεύσεις και την επιδερμίδα σου από την ακτινοβολία UV. Και σίγουρα, αν θες ακόμη μεγαλύτερη προστασία σε μαλλιά και πρόσωπο, δεν πρέπει να ξεχνάς το αντηλιακό.

Shopping time

Στην παρακάτω gallery θα βρεις, λοιπόν, 3 μαντήλια για τα μαλλιά και 3 αντηλιακά μαλλιών, ώστε να προστατεύεις την τρίχα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν πηγαίνεις για μπάνιο στη θάλασσα, αλλά και για να είσαι στυλάτη σε κάθε εμφάνισή σου στην παραλία.

Άσε που με το μαντήλι στα μαλλιά έχει κι άλλο ατού… Αν είσαι άλουστη δεν θα το καταλάβει κανένας!