Η Χριστίνα Μπόμπα «καλεσμένη σε γάμο»: 4 φορές που πέτυχε το project και μαγνήτισε τα βλέμματα 

Η Χριστίνα Μπόμπα «καλεσμένη σε γάμο»: 4 φορές που πέτυχε το project και μαγνήτισε τα βλέμματα 
Instagram

Η 34χρονη influencer ξέρει τι να φορέσει σε ένα γάμο και να είναι εντυπωσιακή, χωρίς ωστόσο να τραβήξει την προσοχή από τη νύφη. Οι τόσο- όσο επιλογές. 

Αν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δοκίμαζαν να πάρουν μέρος στο Shopping Star και τους τύχαινε το concept «Καλεσμένοι σε γάμο», το πιθανότερο είναι να κέρδιζαν. Η 34χρονη influencer, εκτός από μια εντυπωσιακή νύφη στον γάμο της στη Σίφνο το 2018, είναι και μια εξίσου εντυπωσιακή καλεσμένη χωρίς ωστόσο να θέλει να τραβάει την προσοχή από τη νύφη. Οι τόσο- όσο επιλογές της πάντα αποθηκεύονται σε κινητά γυναικών που ψάχνουν να βρουν τι θα φορέσουν ως καλεσμένες σε μια τέτοια περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CTSZlh1o6RL
https://www.instagram.com/p/CEmAV5YleHl

Όταν φιλικά τους ζευγάρια αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ενωθούν με τα «ιερά δεσμά», πραγματοποιεί εξαιρετικά προσεγμένες εμφανίσεις. Στο πλευρό του συζύγου της και πάντα χαμογελαστή, δίνει τη δική της θετική αύρα σε ένα ήδη χαρμόσυνο event.

Με αφορμή λοιπόν τον πιο πρόσφατο γάμο στον οποίο παρευρέθηκαν, αποφασίσαμε να θυμηθούμε μερικές ακόμη φορές που έκλεψαν την παράσταση ως wedding guests:

Στις 29/7, σε γνωστό μαγαζί της Αθηναϊκής Ριβιέρας πραγματοποιήθηκε ο γάμος του CEO Antenna Studios Μιχάλη Ισκά και της αγαπημένης του, Τζώρτζιας. Παράλληλα, βάφτισαν και την κόρη τους, Δάφνη. Ως παρουσιαστής που ανήκει στον όμιλο λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν φυσικά καλεσμένος, με τη Χριστίνα Μπόμπα να πραγματοποιεί μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, επέλεξε maxi κίτρινη τουαλέτα με σκίσιμο που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Η influencer μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το εντυπωσιακό της look.

https://www.instagram.com/p/CgnMpe0qNYB

Μια διαφορετική αλλά εξίσου wow εμφάνιση είχαν κάνει τον Σεπτέμβρη του 2021 στον Άγιο Δημήτριο και τον γάμο των Λευτέρη Πετρούνια - Βασιλικής Μιλλούση. Αυτή τη φορά, η χαρούμενη νέα μαμά είχε βάλει maxi glamorous μαύρη τουαλέτα αναδεικνύοντας την πιο μυστηριώδη πλευρά της.

Σε έναν πιο ιδιαίτερο για εκείνους γάμο, αυτόν του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη, Πάνου Τανιμανίδη, με την αγαπημένη του Βούλα στη Θεσσαλονίκη, η content creator ντύθηκε «στα κόκκινα», επιλέγοντας μια στενή κατακόκκινη δημιουργία της Βάσιας Κωσταρά.

https://www.instagram.com/p/B2J_VvtCMBV
https://www.instagram.com/p/B2HvXksiGfD

Ενώ το 2019, με πολύ διαφορετικό outfit και boho διάθεση, παρευρέθηκαν στον γάμο της ξαδέρφης της Χριστίνας Μπόμπα.

«Σα χθες θυμάμαι να παίζουμε στα σκαλάκια στη γειτονιά μας στη Λαμία... 🌼 όταν μας έκανε βέβαια τη χάρη να παίξει μαζί μας, γιατί ήταν η κουλ έφηβη και εμείς πιτσιρίκια! "Η Χριστίνα η μεγάλη"... έτσι τη φωνάζαμε να την ξεχωρίζουμε από μένα, τη "Χριστίνα τη μικρή". Και τώρα είναι όντως μεγάλη, παντρεμένη και έτοιμη να γίνει μανούλα! Με το καλό ξαδερφούλα μας! Μόνο χαρές να έχει η ζωή σας 💕 και ο μικρός μας να είναι γέρος και καλότυχος!», της είχε ευχηθεί η 34χρονη.

https://www.instagram.com/p/Bzx4sTgiJtL