Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δείχνουν πώς το να είναι ο σύζυγός σου γυμναστής έχει τα καλά του

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δείχνουν πώς το να είναι ο σύζυγός σου γυμναστής έχει τα καλά του

Η τραγουδίστρια και ο γυμναστής φαίνεται να περνούν φανταστικά την ώρα της γυμναστικής.

Η ώρα της γυμναστικής δεν είναι πάντα και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Όπως και να το κάνουμε, όσο και να γνωρίζουμε τα οφέλη της, μέχρι να κάνουμε την πρώτη άσκηση, ίσως και να νιώθουμε μία βαρεμάρα. Θέλει μεγάλη πυγμή εσωτερικά για να μείνεις πιστή στο πρόγραμμά σου, γι’ αυτό και πολλές φορές βοηθάει να γυμνάζεσαι μαζί με κάποιον δικό σου.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου πέρα από σύζυγοι είναι και δάσκαλος με μαθήτρια

Ο Ετεοκλής Παύλου, πέρα από σύζυγος, είναι και γυμναστής της Ελένης Χατζίδου. Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι αθλείται μαζί και υπάρχει μία πιο προσωπική σχέση μεταξύ δασκάλου και μαθητή. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, η 41χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά stories στα οποία με χιουμοριστικό ύφος πληροφορεί το κοινό ότι πρόκειται να γυμναστεί. Ωστόσο, δεν άντεξε ούτε στο άκουσμα το πρόγραμμα του Παύλου και είχε τη δική της αντιπρόταση.

«Έχουμε τρία λεπτά σανίδα, πέντε σετ. Αν δεν τα κάνεις, θα σου κάνω το ποπουδίνι κόκκινο», ακούγεται να λέει ο γυμναστής, με την τραγουδίστρια έντρομη να απαντά παιχνιδιάρικα: «Τρία λεπτά είναι πάρα πολλά. 30 δευτερόλεπτα σανίδα και 30 δευτερόλεπτα δεξιά – αριστερά. Και 30 δευτερόλεπτα φιλάκια».

Τότε, ο Παύλου την επέπληξε λέγοντας ότι τα φιλάκια απαγορεύονται στο γυμναστήριο, κάτι που οδήγησε τελικά τη Χατζίδου στο να τον αποκαλέσει «ξενέρωτο».

Το τροχαίο της Ελένης Χατζίδου

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Breakfast@Star όπου ανέφερε: «Είχα ένα τροχαίο πρόσφατα. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το Stop, με πολύ φόρα και δεν σταμάτησε καθόλου την παρέα του. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ετεοκλή και ξαφνικά ακούει από μέσα μία κραυγή. 'Με τράκαρε με τράκαρε' φώναζα. Φαντάσου να ακούς τον άνθρωπό σου εκείνη τη στιγμή. Νόμιζα ότι θα γυρίσει το αυτοκίνητο, με πέταξε και με σταματήσανε δύο σταθμευμένα που ήταν μαζί μου και στο τέλος ένα βαν, που ήταν πιο στιβαρό, γιατί αλλιώς είχε κολώνα μπροστά μου. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον δρόμο η σύζυγός του Κώστα Σόμμερ, η Βαλεντίνη, και ήρθε να με ρωτήσει αν είμαι καλά. Είχαμε όλοι άγιο, το αυτοκίνητο πάει για ολική, θα μπορούσα να έχω και το μωρό μέσα».

Ελένη Χατζίδου: Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα και το άτομο που στάθηκε στο πλευρό της