Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη συναντά τον κολλητό της από το MasterChef - Σα να μην πέρασε μία μέρα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη συναντά τον κολλητό της από το MasterChef - Σα να μην πέρασε μία μέρα

Τα καλύτερα παιδιά, σχολιάζουν οι followers της κάτω από την παιχνιδιάρικη φωτογραφία της νικήτριας της καρδιάς μας, Μαργαρίτας,  με τον πρώην συμπαίκτη της. 

Ένα MasterChef μετά, αλλά φαίνεται ότι κάποιες σχέσεις οι οποίες δημιουργήθηκαν εντός του διαγωνισμού μαγειρικής, άντεξαν στον χρόνο γιατί ήταν αληθινές. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη επιστρέφοντας στο σπίτι της στην Λέσβο είχε μία απρόβλεπτη συνάντηση, για να μας θυμίσει εκείνες τις ωραίες και αλησμόνητες στιγμές στον προπέρσινο διαγωνισμό μαγειρικής που ήταν αξεπέραστος όχι μόνο σε τηλεθέαση αλλά και σε επίπεδο προσώπων.

Viva Italia

Η Μαργαρίτα βρίσκεται ξανά αυτό το καλοκαίρι στο νησί που μεγάλωσε και στο οποίο μένει και η μητέρα της. Επιστροφή λοιπόν και φέτος στην Λέσβο, εκεί που έζησε τα πιο ωραία της παιδικά χρόνια και έκανε τις πρώτες της απόπειρες στην μαγειρική, πριν αποφασίσει πως αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσει επαγγελματικά. Στην Λέσβο και στην Μυτιλήνη εξάλλου είχε βρεθεί και λίγες μέρες μετά την νίκη της στο MasterChef, όπου και μαγείρεψε για την εκδήλωση της Περιφέρειας Αιγαίου και τους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία γυριζόταν εκείνο το διάστημα στο νησί της. Αυτή την φορά είχε και ξαφνικούς και αγαπημένους επισκέπτες. Ο φίλος της Τζιοβάννι, παλαιός συμπαίκτης της με τον οποίο ωστόσο διατήρησε πολύ στενές σχέσεις στην συνέχεια, ήταν κοντά της για να μαγειρέψουν μαζί στην γιορτή σαρδέλας στην Καλλονή.

giovanni_margarita.jpg

Φυσικά στην συνέχεια, μας χάρισαν και μία πιο παιχνιδιάρικη πόζα από αυτές που είναι σήμα κατατεθέν της Μαργαρίτας.

margarita_giovanni2.jpg

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την φωτογραφία, από τους φανς των δύο παικτών που αναπόλησαν τις στιγμές με τα καλύτερα παιδιά του διαγωνισμού όπως τους χαρακτήρισαν, με τους συντοπίτες της Μαργαρίτας να την χαρακτηρίζουν ως την «Μυτιληνιά της καρδιάς μας». Η σχέση της νικήτριας του Masterchef και του Gio άντεξε στον χρόνο και οι δυό τους έχουν δώσει υπόσχεση να την διατηρήσουν και γιατί όχι να συνεργαστούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Προς το παρόν η Μαργαρίτα συνεχίζει κάποιες διαφημιστικές προωθητικές ενέργειες, ενώ ο γοητευτικός Ιταλός ετοιμάζεται μετά την Ρόδο να ανοίξει και το πρώτο εστιατόριο του στην Αθήνα. Το Sole Giaguaro από το νησί των Ιπποτών ανοίγει αρχές φθινοπώρου και στο κέντρο με έμφαση στην ιταλική κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/Ce1QPEAoPG_