Η νέα εμφάνιση του Orlando Bloom θα σε κάνει να ξεχάσεις για πάντα τον Legolas

Η νέα εμφάνιση του Orlando Bloom θα σε κάνει να ξεχάσεις για πάντα τον Legolas

Ο Orlando Bloom στο amfAR το 2021

AP

Οι νέες φωτογραφίες του ηθοποιού δείχνουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

Στα γυρίσματα της νέας του ταινίας βρίσκεται ο Orlando Bloom και το cast του Wizards! φαίνεται πως περιλαμβάνει όλα τα hot ονόματα που θα ήθελε να δει κανείς σήμερα. Ο 45χρονος ηθοποιός θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Pete Davidson, τη Naomi Scott, τον Franz Rogowski και τον Sean Harris για την ταινία του David Michôd, όμως, όλοι ασχολούνται με τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

the lord of the rings GIF

Η νέα εμφάνιση του Orlando Bloom

Ο Bloom, ο οποίος για πολλούς θα παραμείνει για πάντα ο ξανθός, γλυκός Legolas που αγάπησαν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, έχει υιοθετήσει μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση από όσες τον έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CgvGypDsUf6

Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο διαδίκτυο, τον δείχνουν να συνομιλεί με τον σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson, έχοντας μακριά, ράστα μαλλιά -ψεύτικα- και φορώντας ένα ανοιχτό γιλέκο που αναδεικνύει το γραμμωμένο σώμα που στα 45 του χρόνια έχει καταφέρει να έχει και να διατηρεί.

https://www.instagram.com/p/Cgt7fNzO9be

Η προσωπική ζωή του Orlando Bloom

Ο Bloom, πέρα από ηθοποιός, είναι και ευτυχισμένος πατέρας δύο παιδιών: του 11χρονου γιου του με τη Miranda Kerr από την οποία χώρισε το 2012, και της δίχρονης κόρης του με τη Katy Perry.

Ο Orlando Bloom και η Katy Perry άρχισαν να βγαίνουν το 2016, όμως, σε μόλις μερικούς μήνες σχέσης πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Τον Φεβρουάριο του 2018, ωστόσο, το ζευγάρι θέλησε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και έναν χρόνο μετά αρραβωνιάστηκαν.

Η εγκυμοσύνη της πλέον 37χρονης τραγουδίστριας έγινε γνωστή στις 5 Μαρτίου του 2020 μέσω του βίντεο κλιπ για το τραγούδι της, Never Worn White. Τελικά, η Perry γέννησε στις 26 Αυγούστου του 2020 και είναι ακόμη μαζί με τον Bloom, με τον οποίο δείχνουν να περνάνε τέλεια.

H Katy Perry απάντησε με χιούμορ στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τον Orlando Bloom