Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που υπονόησε πως μπορεί να είναι έγκυος

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που υπονόησε πως μπορεί να είναι έγκυος

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε υπονοήσει την εγκυμοσύνη της σε συνέντευξη του Μαρτίου.

Δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της με ένα ποστ στο Instagram στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε με stories στη δημοφιλή πλατφόρμα και είπε τα δικά της ευχαριστώ στους fans της για τη στήριξη και τις ευχές τους.

Η Mom to be λέει «ευχαριστώ»

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω. Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ. Δεν ξέρω τι content θα κάνω. Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη στα Instagram Stories της χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό της.

Και μπορεί να πέρασαν μήνες που η Μαίρη δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όμως το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να επιστρέφει στην καθημερινότητά της και έχει ακολουθήσει και τον Ίαν Στρατή στην θεατρική περιοδεία που κάνει.

Όσο για το πότε υπονόησε για πρώτη φορά πως κάτι έχει άλλάξει στην προσωπική της ζωή;

Στα τέλη Μαρτίου, η Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού. Εκεί, στο τέλος της συνέντευξης αυτής, η Μαρία ρώτησε τη Μαίρη ποιο όνειρο έχει για το κοντινό μέλλον.

«Όλα καλά, έχω κάποιο όνειρο αλλά είναι κάτι δικό μου προσωπικό αλλά δεν θέλω να το πω. Κάτι συμβαίνει, μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι αξίζουμε κάτι καλό»!

Η ανακοίνωση της Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

ian_mairi.jpg

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου.

ian_mairi2.jpg

Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η συγκατοίκηση έγινε από την αρχή της σχέση τους. Σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, η 37χρονη influencer και ο 30χρονος τραγουδοποιός δεν κρύβουν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν πολύ σύντομα τη δική τους οικογένεια.

«Αγαπούν πολύ και οι δυο τα παιδιά και ονειρεύονται τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους μωράκι. Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει», είπε στο ΟΚmag άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.